GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: STINGer on August 25, 2011, 12:02:54Quote from: Ikral on August 25, 2011, 09:28:17Eto, zakljucak je da izlaskom GT5 ipak nisu propale ostale simulacijeSimulacije? Htio si reći arkade? Jer ako su to simulacije, onda GT nije Ok, igre koje zele biti simulacije, a ne uspijevaju u mjeri u kojoj GT uspijeva. Arkada je za mene Burnout.
Quote from: Ikral on August 25, 2011, 09:28:17Eto, zakljucak je da izlaskom GT5 ipak nisu propale ostale simulacijeSimulacije? Htio si reći arkade? Jer ako su to simulacije, onda GT nije
Eto, zakljucak je da izlaskom GT5 ipak nisu propale ostale simulacije
Kako vam se svidio Midnight Club od Rockstara?Za moj ukus najbolja arkada u životu.
Quote from: FEDROwhatISgood on August 25, 2011, 13:41:27Kako vam se svidio Midnight Club od Rockstara?Za moj ukus najbolja arkada u životu.Vidi se da niste imali Xbox i sreću da igrate Project Gotham Racing. E to je D arkada, majka svih arkada, veća simulacija od svih ovih što se tako pokušavaju zvati. Ako itko od vas bude nabavljao box, PGR 3 i 4 su obavezno štivo
Burnout je burnout, žanr za sebe