Uz kupljeni PS3 dobio sam F1 06 CE, i Resistance: Fall of Man. Ovu drugu igru nisam niti upalio. Vozio sam DFP-om F1, dok nam nije stigao GT5:P. Pa sam onda uzeo G25, pa izradio kokpit...pa onda malo vozim pred utrke F1, čist' da doživim stazu, pa mi je TV prijenos utrke interesantniji. Ove tjedne otkako nam je došao GT5:P svoje slobodno vrijeme uglavnom sam provodio u kokpitu, te sam fizički malo zahrđao
Iskreno, nisam baš vješt sa sixaxisom. Jučer sam prvi put probao ovaj Resistance. E sad, treba mi nekakva igra koja se igra kontrolerom (čitaj, sa sobnog bicikla). Inače dvoumim se između COD 4 i GTA IV. Na PS2 jedino što me držalo osim GT4 (a tražio sam se
) je bio COD 3. Niti jednu drugu igru nisam dovršio, niti sam je igrao više od dvije-tri večeri. Pošto sam skont'o da mi leži FPS žanr pokušao sam igrati SOCOM, BLACK... ali nisu mi se svidjeli. BLACK mi je blesav sa onim first aid boxes, a za SOCOM nisam baš vješt.
Sad, volio bih znati Vaš izbor. Možete upisati i tri Vama najbolje igre, s tim da pod jedan ide najdraža (bez racinga ponavljam)
Dakle, što Vam se sviđa igrati na PS3, a da nije racing?