kucno si me 3 puta i zbog tebe mi se rasta odvojio.na 1 krivini si odma napao unutarnju i sve ostale iza,i na head set sam ti rekao sad ces vidjeti kako izgleda kad ti je neko na unutarnjoj stalno ,zato mi nije jasno da vas 3 glumite i porotu i sudiju ,ovog guslara necu ni komentirati smijesno
Rasta se odvojio jer je bio najbrzi, i meni je bjezao koji sam imao druga najbolja vremena u utrci. Ja sam ti se ako se dobro sjecam jednom naslonio na branik, ali time nista nisi izgubio.
Pa i ovdje na forumu me znaju kao korektnog vozaca koji izbjegava kontakte sa drugim autima makar po cijenu izlijetanja.
Ako ti je toliko bitno, moja isprika za naslanjanje na branik, ali neznam jeli to opravdava da me pokusavas izgurati sa staze. Pa bilo je situacija gdje su me u puno vaznijim utrkama "razvalili" na startu, ili cak kada sam bio među prva tri od npr. 16 vozaca oni koje sustizemo za krug, pa se opet nisam zabijao u njih. Tu smo zbog zajebancije i voznje, ne zbog nekakvog dokazivanja svoje pravde ili cega vec. Chill out.
P.S. Kada ovo rezimiramo mogu admini/modovi ovo sve pobrisati sta se mene tice, tako i tako je off u ovoj temi.