Author Topic: Regular Members Board • Opce obavijesti, molimo procitajte  (Read 12455 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sagitarius

  • GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Posts: 6409
Regular Members Board • Opce obavijesti, molimo procitajte
« on: September 26, 2012, 22:47:46 »
Postovani GTS Regular Memberi, dobro dosli na GTSurgeons.com.

Kao sto ste mogli procitati u News dijelu foruma, tijekom boravka na GTS.com molimo sve clanove za pridrzavanje nasih pravila. Nadamo se da pravila nisu zahtjevna i da vam njihovo postivanje nece predstavljati veliki problem.

Kao Regular Member imate pocetne mogucnosti sudjelovanja u GTS.com:

- mozete pisati u svim otvorenim (vidljivim) dijelovima foruma
- mozete otvarati nove teme u ovom, Regular Member dijelu foruma, kao i u International Lounge dijelu i u Buy&Sell rubrici
- mozete postati slike i attachmente u sve vidljive teme

Kao Regular Member niste u mogucnosti vidjeti niti sudjelovati u zatvorenim - privatnim - dijelovima foruma, ponajprije onima koji su usko vezani za online i community segmente utrkivanja sa drugim clanovima GTSurgeons zajednice, kao i u ostalim off-topic dijelovima foruma. Da bi to mogli, trebate prijeci u status GTS Full Membera.

Prelazak u status Full Membera vrlo je jednostavan. Dobija se ili preporukom nekog drugog GTS clana sa statusom Full Membera ili kvalitetnim sudjelovanjem na GTS forumu, koje ce vam automatski donijeti GTS Full Member status.

Nadamo se kako ce vam boravak na GTS.com biti ugodan i da cete sto prije postati GTS Full Member i uzivati u GTSurgeons clanstvu!

Pozdrav i vidimo se!