Ukratko, natrag na metroseksual. Povijest je majka mudrosti.
Da s tim da bi trebalo pronaći idealan broj krugova za svaku stazu...
Kratki GV je 3.0 km... znači 45.0 km za 15 krugova, pa bi onda trebalo prilagođavati broj krugova toj udaljenosti (mada će pretpostavljam biti razlika).
Pitanje je koliko će slabiji auti biti zanimljivi za voziti...
Bilo bi još zanimljivije kada bi se u istoj utrci mogle koristiti i različite tvrodoče guma , npr. uzmeš SH bit ćeš sporiji ali nečeš morati u box dok onaj na SS je brži ali mora u box jer mu gume nemogu izdržati.
Ali to je ipak ćini mi se previše za očekivati.
I ja sam sinoć malo vozikao Subarua BRZ po nurbu sa Very Fast postavkom, ABS off.Počeo sam s defaultnim SH gumama i odvozio 4 kruga , što je trajalo nekih 35min a gume bi sigurno izdržale i još jedan krug.
Prebacio sam na SS , one se brže troše ali su i vremena naravno puno brža .Napravio sam nekoliko greškica ali svejedno mislim da se i sa SS može odvoziti 4 kruga ,s tim da bi one se u tom zadnjem 4. krugu totalno potrošile.
Problem je gorivo , jer iako SH može izdržati i peti krug, zbog goriva se mora u box.
Popodne ću opet probati malo voziti ako stignem , ali prvi dojmovi su za sada ovi
-bilo bi zgodno imati i Very Very Fast opciju
-da je razlika između Hard i Soft samo kap naglašenija , tj. da se Soft malkice brže troši
-ili malo smanjiti potrošnju goriva da se sa Hardom može odvoziti ta krug više
Ali sve u svemu , mislim da je update jako dobar