Opet ne skripi i ne otima se...garant race soft gume...
Ovako da ti objasnim. Gume neškripe jer sam ih sam smanjio u settings da neškripe jer me to živcira. Na volanu imam sve potrebne informacije. Škripanje postoji ali samo kad su gume blokirane ili kad si na limitu. U ovom videu zvuk u kabini je toliko glasan tako da nemožeš niti čut i kad je pojačano.
Što se tiče otimanja. Preko 3-4 sata sam samo na setupu radio. Počevši od samih brzina, diferencijala, aerodinamike, ovjesa, brake i engine mapinga, balansa kočnica, hlađenja motora i kočnica, pritiska svake gume zasebno itd itd u cilju da što više smirim auto i osiguram si siguran završetak utrke koja je trajala sat vremena. Jedan dodir sa zidom ovisno o samom oštečenju auto gubi na upravljivosti a popravci u boxu znaju bit dugi ali neosiguravaju vračanje auta u prvobitno stanje.
Malo jači dodir ili udarac otpadaju dijelovi auta (branici, spojleri)... ili se slomi ovjes... ili najgore oštetiš motor,otpadne ili pukne kotač što znači diskvalifikacija.
Gume su u videu supersoft radi kvalifikacija. One traju u prosjeku 1 krug ili eventualno 2 ovisno koliko downforca imaš te o stilu vožnje te o podešenom ovjesu i pravilnom pritisku guma.
Da sad nepišem bajke uglavnom jaako kompleksno i zahtjevno. Proveo sam 10ak dana čitajuči razne knjige i gledao videa da bi naučio o ovjesu diferencijalu i ostalom.... Da bi na kraju znao uopće uštimat auto. I još na tome učim i vjerovatno ću zauvijek učit.
Na par djelova ako si pogledao video do kraja auto bježi kada pretjeraš, pogotovo jer ima previše momenta u niskim i srednjim okretajima.
Preko samog videa teško je išta osjetit i vidit. Pozivam te ako budeš u Splitu da se javiš i svratiš na pivo dva tri četiri
te da probaš malo ako dosad nisi.
I na kraju nepljujem gran turismo on će uvijek imat svoje čari ali ovo i gt su dva različita svijeta.
Dokaz tomu je ko je god vozio gt i probao da se iznenadio.
Moja videaa su tu čisto jer mi ih je drago podijelit sa svima vama, a ne da bi stvarao neke tenzije. Ako to nekome smeta mogu prestat.