Evo ga, opet stavovi i ocjene koje nemaju veze sa nicim normalnim, sori
Moja opaska se odnosila samo na online utrkivanje u shuffle modu i to na američke aute iz 70ih koji zbog PP-a ulaze u spomenutu klasu (najčešće 400-440), ali onoga tko ih dobije stavljaju u nepravednu poziciju jer im je max speed ograničen na cca 170 km/h dok ostali idu 200+.
To je ono što trubim zadnjih godinu dana, al moja isprika ako si krivo shvatio moje grintanje.
A sad, što mogu biti izjednačeniji ne znam... ti auti tvornički imaju taj limit brzine i jednostavno nemaju šanse protiv ostalih čim ima više od 500 metara pravca. Al neka, nije mi problem biti 100% u krivu sa stavom
Iz istog razloga sam nekoliko puta twittao Kazimira da u Shuffle stavi određene izmjene poput smanjivanja razlike sa 20 na 10 PP-a između klasa, biranja vrste pogona i sl., dakle, jednako kao što ima u skroz desnom meniju kvačice za te stvari, tako da ima i ovamo.
Što bi falilo da se može izabrati, lupam napamet, klasa od 430-440 4WD. Ima dovoljno različitih auta, a opet različitih da nam učini utrkivanje zanimljivim. Ili ista klasa, ali RWD (bez sporih amera). Ili samo utrka Muscle Cars-a, bez ostalih...
Meni je Shuffle mode stvarno super mode kad se nađemo sa sličnim autima na okupu