Jebiga, što ne naručite kakve gljive, ima ih hrpa po netu?
Zato jer ne zelim otvarati kontroler dok doista necu morati
Neki dan sam po prvi put zamolio Pedju da mi otvori moju 60GB konzolu, i zamijeni mi paste na procesorima
Boze, koji posao, uzivo sam ga gldao sat i pol dok je rasklapao konzoli i sat i pol skalapanja ponovo
Bila mi se pocela pregrijavati, ventilator je odlazio u 2. i 3. brzinu kad sam gledao BluRay filmove i to mi je islo na zivce. Na njoj se vise i ne igram, drzim je u dnevnoj kao media-centar. I onda sam razlislio da joj je ipak 7 godina, da je odradila stotine sati COD-a i svega prije GT5 i da unutra vjerovatno ima kamara prasine i kojecega. Iznenadjenje je usijedilo kada uopce nije bilo prasine skoro, ali se ta pasta na procesorima posve skrutila i onda se sve vjerovatno vise grijalo
Covjek potrosio par sati zivota i znanja i konzola je sad kao nova
Necu je nikad dati majkemi, ima na sebi citav PS2 hardverski sklop, a uzitak je bio gledati u CELL i RSX izbliza i kako je ta citava "debela" konzola iznutra predobro hardverski slozena, koji genijalci su to radili
E sad da se vratim na temu, ne zelim nista mijenjati na PS4 kontroleru dok ne ode (gljiva), pa kad ode, onda mijenjam i bateriju u visu amperazu (da duze traje) i gljive