Ne znam jel dobar topik ili bi trebalo otvorit neku novu temu, al nema veze, lako prebacimo.
Dakle, spojim PS4, bio sam lijen tražit kabel, pa sam spojio preko wi-fi. Tu me začudilo da je preuzeo IP adresu od PS3 (xxx.xxx.x.13). Al ok, NAT2 je, nema problema.
Nakon toga, palim PS3, ona preuzima svoju adresu, pa dajem PS4 da si pronađe novu adresu. I pronalazi je (.14), ali daje NAT3.
Ugasio sam PS3, a na PS4 mjenjao automatski, manualno unosio, kabel, wifi, sve moguće načine, ali ne jebe... uvijek je NAT3 na bilo kojoj drugoj adresi. Jedino kad stavim .13 (ovu od PS3) dobijam NAT2.
OK, nije ništa što se ne može preživit, ali iritira i ne kužim zašto je to tako.
Što se ostalih dojmova tiče, iskreno, ništa posebno. Nekako mi trojka bolje izgleda sa svojim menijima, djeluje preglednije. Ovo ovdje mi je dosta raštrkano, ko lopatom nabacano. Npr. ne vidim kad mi je netko od frendova zadnji put bio online. Glupost, ali fali.
Nisam još ništa igrao, poskidao sam updateove, par demoa i onih 12 (ako se ne varam) PS+ igara pa probam kad stignem. Čekam da mi Đuki posudi AC4 pa se bacam na plovidbu
U globalu, da mi nije uletila prilika za povoljno nabavit konzolu još je ne bi uzimao