Razocarala me igra. Vec sedmicu dana je nisam ubacio u konzolu. Prodajem je vec 5,6 dana bezuspjesno.
Neka se nitko ne uvrijedi na moj "rant" . Ako uzivas u igri i ako ti se isplatila onda svaka cast.
Kontrole su ocajne, okretanje lika i kamere jos dok drzis oruzje pokusavas brzo naciljat nekoga na drugoj strani je stvarno katrastrofalno rijeseno.
Prica je skart po mojem misljenju. Pa nije moguce da se netko uzivi u to klišeizirano smece??
IGN "Oscar winning story" moja guzica!
Grafika je također zakazala i tu nema opravdanja. Ne ocekujem neku realisticnu grafiku ali neka je bar cista i jasna i bez pop upa. I nedopustivo je da kad skupis par klupa u parku ili kad dođe par policijskih vozila da framerate padne ispod 20 fps.
Los zvuk? Tesko je uopce cut sta se govori na radiju u voznji (imam kucno kino) a cijeli je zvuk opcenito prigusen. DVD efekt? Vjerovatno... Također malo je pisama na radiju. DVD efekt? 100%. Nema custom soundtrack??
Online? Ja sam dosao do zakljucka da bez dedicated servera nema ni postenog online igranja. Nitko nema tako dobre veze da nam online iskustvo bude kao i single player. Moras smanjit broj pjesaka i vozila i opet trokaje! "This room no longer exists" i sl sranja necu ni komentirat... A od pustih modova da nema dobrog starog i nezamjenjivog CTF?
I na kraju fali masu dobrih stvari iz SA