MOGUĆI SPOILER, nije prepričavanje radnje već onoga što je moguće raditi u igri...
Uspio sam uhvatiti malo vremena te prijeći nekoliko misija i otići na par dejtova s divojkom. Žemsko ko žemsko, ako uvijek dođeš u novoj garderobi dobijaš pohvale, jednako ako je odvedeš na zanimljivo mjesto (biljar, pikado, kuglanje i sve je igrivo i neloše izvedeno) i na kraju tko pita taj i dobije
Tučnjave i pucanje sada je puno bolje izvedeno, ali i mrvicu teže nego prije (što je naravno jako dobro), ukratko izgleda mi ozbiljnije nego prije. Pri pucnjavi od velike koristi je tipka za korištenje zaklona, a tijekom tuče trebati će naučiti korisiti blok, slično kao u Fight Night).
Što se vožnje tiče tu sam još uvijek u nedoumici. Definitivno je drugačije, a sama fizika u potpunosti se razlikuje od vozila do vozila. Tako će one američke lađe biti skoro nevozljive, dok replike europskih sportskih automobila će biti prava stvar (npr. replika M3). Novi, moderni automobili će imati glasovnu navigaciju baš kao i pravi kad na mapi izaberete destinaciju. Tu sam se i dobro pokidao od smijeha kad sam prvi put čuo. Ono, vozim auto, piči mjuza s radija i odjednom čujem ding dong i ženski glas kako govori kud da skrenem
Većina parkiranih automobila je zaključana, što znači da će se morati prvo razbiti staklo, pa malo prčkati po žicama i tek onda krenuti. Novi imaju i alarm, a sve skupa zna jako često navući policiju na vrat.
Upravljanje Nikom dok je na nogama ponekad zna zapeti kad precizno treba pogoditi nekakva vrata ili ljestve no to je samo stvar navikavanja na rad s desnom gljivom koja je zadužena za kameru. Za trčanje je potrebno držati pritisnutu tipku, a za šprintanje istu se treba tapkati.
Pojedine misije već u startu nude izbor koji će pretpostavljam kasnije imati nekakvog utjecaja na tijek igre tako da pripazite što radite... Niska likova koji se pojavljuju u igri je kao i uvijek živopisna i mora se priznati da znaju biti jako smiješni, rastafarijanac je najjači do sada
Eto toliko, nadam se da nisam ništa pokvario s ovih par redaka jer ništa nisam ni napisao...