Ne, ja kad spominjem crkavanje lasera onda spomenem točno ono što sam i napisao, da imam dosta poznanika kojima je konzola riknula, te da sam vidio gomilu (preko 70 komada na gomili) crknutih konzola. Meni dovoljno da znam da je sa trojkom ista stvar kao i sa dvojkom, a to je da je laser smeće...
Dalje, ja nigdje nisam izričito naveo da je problem u laseru već da meni miriše na taj problem. Frendu je CoD4 isto tako počeo smrzavati, dok su mu druge igre radile bez problema. Nedugo nakon toga konzola je riknula. Drugoj dvojici je bila ista stvar, jednome s PES2008, a drugome sa Pro Street-om (ovome je konzola riknula nakon 10 dana).
Dakle, nije bilo zaključka nego iznošenje mišljenja (za nastanak smrzavanja, ali ne moram biti u pravu) i iznošenje nekih problema (u koje sam se osobno uvjerio). Jedino što ti mogu zamjeriti je da ne čitaš pažljivo ono što se napiše... znači, kad netko napiše "Mislim da zamrzavanje prije može imati veze sa samom konzolom" ne znači "Ja kažem da zamrzavanje ima isključivo veze sa konzolom", te da nema apsolutno nikakve veze sa X360
Ovo sa konekcijom na net mi je malo mutavo... ako je to razlog onda bi mi bilo logičnije da svima igra smrzava, a ne samo nekima... Kako god bilo, valjda će nekakav patch i to riješiti...
btw... ja sa svojom igrom ("sigurnosna kopija" jer original još uvijek čekam da stigne u trgovinu) nemam nikakvih problema. Jedino što sam primjetio da ponekad kad negdje prebrzo uletim (ulica ili zgrada, češće zgrada) treba vremena da iscrta detalje, ali mi se čini da se to pojavljuje tek nakon više sati igranja. Ista stvar se redovno pojavljivala i u SA, a to mi se čini nekako sasvim normalnim s obzirom na koncepciju igre koja obiluje sa toliko detalja i života. Ne opravdavam, ali to je detalj na kojeg i nemam neku posebnu zamjerku.