Author Topic: Destiny  (Read 108724 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
Re: Destiny
« Reply #90 on: July 17, 2014, 21:51:08 »
Na notice ne skida nista, skinulo je izmedu 12-15GB prije par dana i sad samo ovo.

Pocinje se pred nekom ogromnom napustenom zgradom, bas sam gotov s prvom misijom, standardno "sam protiv svih" tematika.
Ono sto je lako, ne radi svatko.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #91 on: July 17, 2014, 22:04:03 »
Ledu jebem ti sunce,meznas nazvat.. Morao sam ponovo ristor licencu i krenilo,joj joj
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
« Reply #92 on: July 17, 2014, 22:05:40 »
Pa vec je napravio preload od 15gb....

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #93 on: July 18, 2014, 00:28:35 »
Evo me na 6lv , odo spavati
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #94 on: July 18, 2014, 06:27:32 »
Evo me na 6lv , odo spavati
Evo me na 8 lv, i isto odo spavati
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline Skvikki

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: Skvikki
« Reply #95 on: July 18, 2014, 11:25:37 »
Kizo pa rano ti je, tek je 5 i pol ;D

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #96 on: July 18, 2014, 11:32:40 »
Kizo pa rano ti je, tek je 5 i pol ;D
..a da me vidiš tek sad , zoombi je mala  beba...

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #97 on: July 18, 2014, 12:11:18 »
Ja sam bio s Dancijem i Tuhijem, a Igor nas je cak neko vrijeme i zabavljao u lobiju - picili smo do pola 3

Dosli smo do Lv6, sve misije smo odmah od pocetka igrali na Hard i tako jedino ima smisla. Gine se do besvijesti - pogotovo u 4. i 5. - jbt, peta misija je kao Strike, bojim se tak kako ce biti Strikeovi jednog dana na Veteran - ali sve u svemu mrakaca

Ove promjene sad, gdje recimo s konvencionalnom puskom ne mozes nista "magijskim" oklopima su sjajna stvar za igrivost i balans. Danci je ispizdio sa mnom, jer ja nista nisam mogao ni Wizardima ni onim Captainima sve dok im se ne skine stit, a ja nemam oruzje za skinuti im stit (a cak ni SUper ne pomaze, jer je Super recimo opet pistoj - dakle konvencionalan)

Sjajna igra, bas je bio gust poceti ponovo

Danas popodne picim samo Crucible, to nisam puno igrao u Alphi i sad zelim nadokanditi, a onda navecer opet PVE

Offline danijelGT

• GTS Full Member
  • Gospon Doktor
  • *
« Reply #98 on: July 18, 2014, 14:39:15 »
Ja sam bio s Dancijem i Tuhijem, a Igor nas je cak neko vrijeme i zabavljao u lobiju - picili smo do pola 3

Dosli smo do Lv6, sve misije smo odmah od pocetka igrali na Hard i tako jedino ima smisla. Gine se do besvijesti - pogotovo u 4. i 5. - jbt, peta misija je kao Strike, bojim se tak kako ce biti Strikeovi jednog dana na Veteran - ali sve u svemu mrakaca

Ove promjene sad, gdje recimo s konvencionalnom puskom ne mozes nista "magijskim" oklopima su sjajna stvar za igrivost i balans. Danci je ispizdio sa mnom, jer ja nista nisam mogao ni Wizardima ni onim Captainima sve dok im se ne skine stit, a ja nemam oruzje za skinuti im stit (a cak ni SUper ne pomaze, jer je Super recimo opet pistoj - dakle konvencionalan)

Sjajna igra, bas je bio gust poceti ponovo

Danas popodne picim samo Crucible, to nisam puno igrao u Alphi i sad zelim nadokanditi, a onda navecer opet PVE

Strasna igra, pogotovo na hard. Vidi se da su sve usporili i razvili oruzja naspram alpha-e. Da ste ti i tuhi imali malo bolja oruzja i opremu bilo bi taman.

Jedva cekam strike na legend tezini, bit ce plakanja. A onda moramo sa kizom i novim klasama sve ponoviti. Da i on upozna dva wizarda sa mjeseca ;-)

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #99 on: July 18, 2014, 15:13:46 »
Strasna igra, pogotovo na hard. Vidi se da su sve usporili i razvili oruzja naspram alpha-e. Da ste ti i tuhi imali malo bolja oruzja i opremu bilo bi taman.

Jedva cekam strike na legend tezini, bit ce plakanja. A onda moramo sa kizom i novim klasama sve ponoviti. Da i on upozna dva wizarda sa mjeseca ;-)
spreman...

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #100 on: July 18, 2014, 21:42:54 »
Kako mislite ovo "hard težina", "legend težina"... pa gdje je uopće izbornik za težinu, uopće ga ne mogu naći, a trebam malo žešći doživljaj od ovoga ???
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline danijelGT

• GTS Full Member
  • Gospon Doktor
  • *
« Reply #101 on: July 18, 2014, 22:24:27 »
Kako mislite ovo "hard težina", "legend težina"... pa gdje je uopće izbornik za težinu, uopće ga ne mogu naći, a trebam malo žešći doživljaj od ovoga ???

Kad si u orbiti i odaberes misiju ti se pojavi na ekranu natpis "NORMAL". Klikni na njega i promjeni na opciju hard.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #102 on: July 18, 2014, 22:46:14 »

Nisam znao da imaš četvorku

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #103 on: July 19, 2014, 03:17:42 »
Hvala, Danijel, jos jednom... Stinger, igram na trojci ;)
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline petrenjdin

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #104 on: July 19, 2014, 09:28:05 »
registrirao sam se, nisam dobio kodove, trebam čekati ili je kasno sad?!
psn id: petrenjdin