Ja na prvu recimo nisam nesto pretjerano odusevljen. Mislim igra je ok, nisam ju dovoljno upozna, samo sam na brzinu izradio lika(zenskog naravno) nisam se puno posvetio puskama i ostalim stvarima, znam da je vrlo vazno ali ja to bas i nevolim, moram se zamarati, ja sam vise daj pusku da pucam i to je to.
Igrao sam zasad sam, na hard koji i nije pretjerano kako mu ime govori, ne znam sta ceka poslje. Nisam stiga procitati Amarov tekst u Rebootu da se poblize upoznam sa igrom jer tematika mi se svidja.
Meni isto na prvu nije legla, u biti, igra je odlična, ali zahtjeva previše interakcije sa živim ljudima da bi se napredovalo, a nekad bi baš htio igrati solo i o svom poslu. No, tako jednostavno ne ide, prvih par misija i možeš nekako progurati, kasnije je muy zajebano i trebaš pomoć. Tim više što se bez harda ni ne isplati.
Ali eto, nađeš prave ljude pa se i tu odlično zabaviš.
U multiju klasika, kaskam sa levelom pa više smetam nego koristim, a i prvi put upasti među ove dugogodišnje ratnike nije neka sreća
Kako bilo, napravili su jebenu igru koja će napravit jebenu pomutnju ovu jesen među napucačinama
Zašto bi netko igrao CoD umjesto ovog stvarno ne znam