Uglavnom... Moji dojmovi nakon provedenih mjesec dana uz PES
U početku, nakon PES 2013 (manje) i Fife 13 (više) bio sam šokiran... Ajme što je ovo... Trzavi replayi, lag, imena igrača.
No onaj prvi patch (koji je uveo online) je igru stoputa poboljšao (ili sam se ja prilagodio) i još kad sam instalirao pes patch (sad je verzija 1.2) koji je uveo normalna imena i dresove... Milina
Fizika skoro pa savršena, grafika odlična, komentator odličan, kontrole odlične, taktika odlična... Igrao sam u subotu Fifu 14 i razlika u feelingu je konačno onakva kakva je bila između Fife i PES na PS1 i PS2.
Još samo da se neke sitnice poprave (a Konami je to obećao za patch u prosincu) - pucanje iz prve (sad moraš imati savršen timing da iz prve pospremiš loptu... npr iz odbijanca) i prebacivanej igrača u obrani (zna se desiti da ne mijenja na najbližeg protivničkom igraču nego nekog udaljenijeg... To da se popravi i savršenstvo.... I framerate u replayima ali to mogu još prožvakati.
Od Fife 09 sam sa suzom u oku tvrdio da je Fifa prešišala PES, ali konačno smo dočekali povratak kralja!