Author Topic: E3 2013 • Opci thread za sve (linkovi i vrijeme početka konfi su u prvom postu)  (Read 88312 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Bas.

Ovo je stvarno velika stvar, ali nesto me cudi - jeli bio MGSV prikazan, ja sam pripremao ovo za GT6 pa nisam sve 100% gledao..

Ali nije bilo Metal Geara, jeli tako?

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
ne, nije... ni coda ni bf-a ;D

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Da, zanimljivo jako.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Kako ekipa gazi po MS-u u komentarima na gametrailersima ;D

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Odoh na drugu rundu spavanja... čitamo se kasnije ;)

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
Najvise mi se svidja destiny od svega do sad....zasto nema nista od coda i bf-a?

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Bit će i ostale igre drugom prilikom, Cod je nešto spominjan, bazirali se na glavne stvari same konzole, glupo i da pokazuju MGS, kad je bio kod MS. Ovaj video ubija!  ;D

STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
Mene samo zanima koliko će tih online usluga biti dostupno nama. Jer npr. nakon cca 7 godina PS3-a nama još uvijek nije dostupno niti 50% PSN-a. Niti možeš koristit sve one aplikacije koje se nude za ostale zemlje npr GB itd. Pa me sad interesira dal će sve mogućnost PS-a 4 biti dostupne i nama.

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
Sad kad sam pohvatao skoro sve bitno od jučer/sinoč još sam u nevjerici da si je MS dopustio biti ovako uhvaćen spuštenih gača.
Cijena za PS4 u startu 399€,nema restrikcije za polovnjake,bez obaveze biti stalno online,ok multi zahtijeva PS+ no ja ga ionako imam a što je najbitnije u tome je da je pretplata na PS+ prenosiva sa PS3/Vita na PS4.I konačno prodaja za Europu neće kasniti za Amerikom,eh da konzola je region free .
Izgleda da je Sony naučio svoju lekciju od prije.

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
Koliko košta taj PS+?
Ferrari''Company that produces dreams''

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Koliko košta taj PS+?

Do sada je bio 365 kn za godinu dana (3 mjeseca za 110 kn što se ne isplati), s tim da svako toliko bude nekakva akcija po kojoj se godina dana dobije za 273 kn

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
pa to je ok cijena..pregrmiš tih 50€ i miran si god dana,a šta se konkretno s tim plusom dobiva?
Ferrari''Company that produces dreams''

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Ono što mene zanima, da li će obavezan PS+ za multi na PS4 značiti i da će tako biti i na PS3?

Koliki HDD dolazi uz ovaj model za 399 novaca? Što sve sadrži paket? Ima li drugih paketa osim toga?

I zadnje pitanje, da li će ovo http://blog.us.playstation.com/2013/06/10/grand-theft-auto-v-ps3-bundle-custom-pulse-elite-headset-custom-audio-mode/  biti dosupno u Europi? Jer ovo je prejebena cijena za 500gb konzolu, igru i taj headset...

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Prokleti ameri, sve ovo za 300 baksa. Ne mogu ne biti kivan.  >:(

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
pa to je ok cijena..pregrmiš tih 50€ i miran si god dana,a šta se konkretno s tim plusom dobiva?

Trenutno (dakle, van PS4) imaš instant game collection od nekih 15ak besplatnih igara (dakle, downloadiraš na svoju konzolu i koristiš besplatno dok god ti traje pretplata) od čega je 10 za PS3 i 5 za Vitu. Svaki mjesec se dobije 3 nove igre za PS3 i 2 nove igre za Vitu. Cloud opciju za čuvanje save fileova, automatski update konzole, popuste od 20% pri kupnji nekih sadržaja, besplatne animirane pozadine i neke slične gluposti, te prednost pri pojavi Beta demo-a. Opciju za trail igara, skineš igru, probaš sat vremena pa kupiš ili obrišeš, kako ti drago.

Na PS4 će biti jako slično s tim da će se odmah u startu dobiti igra Driveclub, te svaki mjesec neka nova igra...