Author Topic: E3 2013 • Opci thread za sve (linkovi i vrijeme početka konfi su u prvom postu)  (Read 88300 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Onda ćete mi morat malo objasnit taj GT jer mi se malo kompliciran čini.. :/

Što je komplicirano?

Potpuno isto kao forza... ogromna karijera, prije toga licence i specijalni eventi, zatim b spec mod (u kojem si šef momčadi), te online igranje sa nama preko vikenda.

Definitivno uzmi PS3 i GT6, ne treba ti PS4 do daljnjega...

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
I još jedno pitanje u vezi PS4...oće bit moguće igrat igrice s PS3 na PS4?
Fizički ne, rekli su da će biti nekakav stream PS3 igara, ali nitko ne zna još kako će to funkcionirati, kakav net će trebati imati za to...

Ponavljam, ne treba ti PS4 do daljnjega, uzmi PS3 i GT6

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
Ne mogu vjerovati da je gt6 u debeloj sjeni od ps4 , prvi put da mi gt nije interesantan samo radi toga jer je sav fokud na ps4 a opet su nekoko htjeli pola ps3 pola ps4 ali nije im uspijelo
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
Jer ako bude moguće,onda mi je bolje uzet PS4 i na njemu vrtit GT6,plus novi Drive Club (premda me ne privlači baš nešto ta igra)
Ferrari''Company that produces dreams''

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Jer ako bude moguće,onda mi je bolje uzet PS4 i na njemu vrtit GT6,plus novi Drive Club (premda me ne privlači baš nešto ta igra)

Ne zna se kad će uopće proraditi taj stream i kako će funkiconirati i kakav net će trebati za stream, a kamoli da podržava uz to još i online igranje.

Ponavljam, uzmi PS3 i GT6... za PS4 ima dovoljno vremena, poskupiti neće, čekaj da se nakupi dobrih naslova pa ih onda uzeti po nižoj cijeni (ili rabljene ili posudit od frenda ;D )

Ne mogu vjerovati da je gt6 u debeloj sjeni od ps4 , prvi put da mi gt nije interesantan samo radi toga jer je sav fokud na ps4 a opet su nekoko htjeli pola ps3 pola ps4 ali nije im uspijelo

Meni nije... GT mi je interesantniji više nego ikad. PS4 sve pet, ali mi nije toliko interesantan da bi ga se uzimalo u startu (na stranu što se baš nema novaca), ali to prije sljedećeg ljeta nema neke potrebe uzimati. Neka se skupi par dobrih igara pa će se onda uzeti

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Tonight, we just heard from Sony that the PlayStation 4 will be coming out this holiday season with a price of $399 in the US, along with first look at the hardware design of the next-gen console. Furthermore, Sony has revealed that the PS4 will come equipped with a 500 GB HDD, the same size hard drive found in Xbox One.
The PlayStation 4 will also come equipped with a headset and HDMI cable in every box. The PS4 camera, however, will be sold separately for $59. For players who need an extra controller for co-op action, a new Dual Shock 4 controller will cost you $59 as well.
For more information on PS4's specs, you can check out this PDF sheet from Sony.

http://www.scei.co.jp/corporate/release/pdf/130611a_e.pdf

Offline petrenjdin

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
jel se samo meni čini ili je bilo espijunaže 8) kod izgleda novih konzola
psn id: petrenjdin

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Nemam pojma, ni jedna ni druga mi ne izgledaju nešto posebno, ali izgled kutije mi je uvijek bio zadnja rupa na svirali.

Sviđa mi se što su konačno napravili veliki kontroler i ove gumirane djelove protiv klizanja, sviđa mi se što će ljudi dobiti i ovaj mali headset. A i HDMI kabel nije za odbacit ;D  baš me zanima da li će biti u EU varijanti 8)

Offline petrenjdin

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
šalu na stranu, sve ovo dobro izgleda, svidja mi se kojim putem sve to ide
što se tiče ps3 naravno  :P

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
To se Duletu obrati, on je sluzbeni voditelj centra za uvodjenje u problematiku uspjesnog igranja GT.

Da ga odmah uputim u čari igre s dual shockom ili da ga pustim da krene s volanom, pa se kasnije prebaci na ds ;D

Cekam reakciju kod nas na cijenu, 3999 je definitivno too much. Bas me zanima koliko ce korigirat.

Driveclub nije sigurno da ce doci day 1 s PS+ za PS4 i nije sigurno da li ce biti cijela igra ili neka "slabija" verzija. U najavi su napomenuli posebno da se radi o PS+ verziji.

Naplata igranja online na PS3 nakon izlaska PS4 nije se nigdje spominjala, samo PS4.
Ono sto je lako, ne radi svatko.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Napokon dosao s posla, idem sad u miru pogledat cijele Ubi i Sony konfe :D

EDIT:

PS4 izgleda sexy, mix PS2 i xbone..

EDIT2:

https://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA

;D ;D

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
I onda, sta mislite o next gen multi hitovima - Destiny vs TitanFall? Graficki mi je privlacniji Destiny, al TF gameplay mi je bolji, bumo vidjeli ;)

Zasto se o ovome ne prica? Igra sajma za mene (do sad)..

Tom Clancy's The Division - E3 Gameplay reveal [DE]

EDIT:

MS najavio izlazak Xbone na Azijsko trziste tek krajem 2014, a isusati koji fail..

Offline petrenjdin

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
the division izgleda fenomenalno, koliko detalja za popiz.... i to u gameplayu
ubijsoft opet iznenadio nakon WD  :o :o

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
I onda, sta mislite o next gen multi hitovima - Destiny vs TitanFall? Graficki mi je privlacniji Destiny, al TF gameplay mi je bolji, bumo vidjeli ;)

Zasto se o ovome ne prica? Igra sajma za mene (do sad)..

EDIT:

MS najavio izlazak Xbone na Azijsko trziste tek krajem 2014, a isusati koji fail..

Nisam ni stigao pregledati, da li Destini i TF izlaze za obje platforme?

Tom Clancy nisam ni vidio do sada, prvi put čujem... to je valjda išlo iza ponoći kad sam zaspao ::)

MS je sve rutinski odradio... odjebali tržište na kojem nemaju što ponuditi pa se neće sramotiti

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Destiny izlazi za obje (next gen) platforme + PS3, TF samo na boxu i PCu.

Division gameplay je pusten na Ubisoftovoj konfi, izgleda brutala..