Author Topic: E3 2013 • Opci thread za sve (linkovi i vrijeme početka konfi su u prvom postu)  (Read 88297 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Zar nije netko jučer napisao da TF dolazi i za PS4?

Ne znam, nisam ljubitelj takvih igara mada mi se TF sa onim mechovima i skakutanjem po zidovima učinio zanimljiviji...

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Ovaj Division je samo multiplayer?

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
I onda, sta mislite o next gen multi hitovima - Destiny vs TitanFall? Graficki mi je privlacniji Destiny, al TF gameplay mi je bolji, bumo vidjeli ;)

Meni su obje dobre realno. TitanFall ce biti opci hit komercijalni, pogotovo kada prodje ovih prvih godinu XBO ekskluzive i igra dodje na PS4 sa svim dotad DLC i skrorz upeglana. Ima veliku sansu postati "novi COD" za nove generaciju za sve one kojima je puna kapa "modern shootera", a opet traze onaj COD-adrenalin.

A Destiny mi je predivan, prepoznatljivo Bungie, ali predivno dizajniran, to je bas pravi MMOFPS, a ne samo large-scale-vertical-FPS kao TitanFall. Ono, igra za sjesti navecer u petak, skupiti se s ekipom, sluse i cugu lagano i do subote u zoru uzivati u nestvarnoj avanturi.

Obje su super i obje ce biti ogromni hitovi, svaka na svoj nacin.

Zasto se o ovome ne prica? Igra sajma za mene (do sad)..

Slazem se, Division je i meni najvece iznenadjenje i cini mi se kao fantastican koncept. Ekipa je sama razvila svoj vlastiti engine za ovo i od svih "trendova" koji se pojavljuju, ovaj koji se da vidjeti u nekoliko igara - Division, GT, MGSV i DriveClub - a to je da se pokusava raditi sa sto je stvarnijom temperaturom svijetla i sto autenticnijim bojama - mi je izvrstan. Tesko bih se odlucio izmedju Divisiona i Destiny, ali Division odnosi pobjedu ipak mislim.

Ovaj Division je samo multiplayer?

Koliko sam shvatio, da - to je u stvari MMORPG - a poanta je na malim timovima i prezivljavanju u velikom gradu. Takodjer genijalan koncept, a izvodjenje mi se najvise svidjelo. Zavalis se i lagano kroz noc, provjeravanje svakog ugla i te fore.

Super igre dolaze, totalno sjajan E3.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Second Son, steta sto nije launch naslov, izgleda mljac >

inFAMOUS Second Son - Official E3 Gameplay Video

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
 Destiny me je se najviše dojmio, iz razloga što je Amar naveo, pa sam se poželio tako nečega, još od TT na COD4.  :)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas

..nikako da pitam ,ovo u vezi ps+, da li će se za svaki acc posebno morati uzimati ps+ da bi se s njim  mogao igrati online ili je dovoljno kao sad jedan za cijelu konzolu??!!

<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Jedan + po konzoli "otkljucava" online i bonuse za sve profile na ttoj konzoli, jucer potvrdjeno.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
....uh ,dobro, već sam se počeo brinuti, zbog 2 profila ,jedan za pucačinu i jedan za GT6
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Jedan + po konzoli "otkljucava" online i bonuse za sve profile na ttoj konzoli, jucer potvrdjeno.

Možemo li na PS4 koristiti postojeći account?

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
...mislim da ,da , nevidim razlog da ne ,jer ista kuća ista ulica i grad. ;)

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak

I Plus pretplatu, sve prelazi na PS4.
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Moj prvi komentar dok sam gledao predstavljanje je bio upravo taj, kako je mal

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
ۮ