I onda, sta mislite o next gen multi hitovima - Destiny vs TitanFall? Graficki mi je privlacniji Destiny, al TF gameplay mi je bolji, bumo vidjeli
Meni su obje dobre realno. TitanFall ce biti opci hit komercijalni, pogotovo kada prodje ovih prvih godinu XBO ekskluzive i igra dodje na PS4 sa svim dotad DLC i skrorz upeglana. Ima veliku sansu postati "novi COD" za nove generaciju za sve one kojima je puna kapa "modern shootera", a opet traze onaj COD-adrenalin.
A Destiny mi je predivan, prepoznatljivo Bungie, ali predivno dizajniran, to je bas pravi MMOFPS, a ne samo large-scale-vertical-FPS kao TitanFall. Ono, igra za sjesti navecer u petak, skupiti se s ekipom, sluse i cugu lagano i do subote u zoru uzivati u nestvarnoj avanturi.
Obje su super i obje ce biti ogromni hitovi, svaka na svoj nacin.
Zasto se o ovome ne prica? Igra sajma za mene (do sad)..
Slazem se, Division je i meni najvece iznenadjenje i cini mi se kao fantastican koncept. Ekipa je sama razvila svoj vlastiti engine za ovo i od svih "trendova" koji se pojavljuju, ovaj koji se da vidjeti u nekoliko igara - Division, GT, MGSV i DriveClub - a to je da se pokusava raditi sa sto je stvarnijom temperaturom svijetla i sto autenticnijim bojama - mi je izvrstan. Tesko bih se odlucio izmedju Divisiona i Destiny, ali Division odnosi pobjedu ipak mislim.
Ovaj Division je samo multiplayer?
Koliko sam shvatio, da - to je u stvari MMORPG - a poanta je na malim timovima i prezivljavanju u velikom gradu. Takodjer genijalan koncept, a izvodjenje mi se najvise svidjelo. Zavalis se i lagano kroz noc, provjeravanje svakog ugla i te fore.
Super igre dolaze, totalno sjajan E3.