! Pop-up objava za prispjeće nove privatne poruke trenutnonije u funkciji pa povremeno provjerite poštanski sandučić !
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Quote from: Zoky on May 08, 2013, 20:31:21GT6 su trebali izdat krajem prosle godine na trojku a ne krajem ove, jednostavno mi to nema smisla sad nikak i uopce me ne uzbuđuje ta pomisao....ak kupujem next gen konzolu necu se sigurno vracat na staru tako brzo ko i mnogi drugi vjerujem.Par puta sam napisao da GT6 kasni, trebao je vani biti prošlu jesen, čekamo najavu, ako pokazuju 'budućnost GT' ona sigurno nije na PS3, znači da bi moglo/moralo biti i nešto za PS4.
GT6 su trebali izdat krajem prosle godine na trojku a ne krajem ove, jednostavno mi to nema smisla sad nikak i uopce me ne uzbuđuje ta pomisao....ak kupujem next gen konzolu necu se sigurno vracat na staru tako brzo ko i mnogi drugi vjerujem.
Quote from: Ljubusak on May 08, 2013, 23:43:37Quote from: Zoky on May 08, 2013, 20:31:21GT6 su trebali izdat krajem prosle godine na trojku a ne krajem ove, jednostavno mi to nema smisla sad nikak i uopce me ne uzbuđuje ta pomisao....ak kupujem next gen konzolu necu se sigurno vracat na staru tako brzo ko i mnogi drugi vjerujem.Par puta sam napisao da GT6 kasni, trebao je vani biti prošlu jesen, čekamo najavu, ako pokazuju 'budućnost GT' ona sigurno nije na PS3, znači da bi moglo/moralo biti i nešto za PS4. Biti će, ali ne kad ti misliš da će biti...
Jordan leti u Silverstone, dogovoramo neke stvari, imat cemo neke ekskluzivne materijale koje cemo podijetiti i ovdje, a radit ce mozda nesto i za Reboot mag.Kad vec ne mozemo mi tamo, ima tko moze i tko nas voli