! Pop-up objava za prispjeće nove privatne poruke trenutnonije u funkciji pa povremeno provjerite poštanski sandučić !
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
To je ono što mene najviše izjeda
A sad bi ti sutra da mozemo u ducan, pa kuci sa diskom..Cekali smo na GT5 punih 6 godina, sta je 6 mjeseci prema vjecnosti
Dok je volje, bit će i GT, mene brine što je sve manje slobodnog vremena, pa onda umor koji ubija volju...
Quote from: Ljubusak on May 10, 2013, 14:12:27Dok je volje, bit će i GT, mene brine što je sve manje slobodnog vremena, pa onda umor koji ubija volju... Sačekaj da ti se dite rodi, pa ćeš vidjeti što je umor i nedostatak slobodnog vremena :-D. Ali uvijek se nadje barem sat vremena za GT
Quote from: Dzidza1978 on May 10, 2013, 14:37:45Quote from: Ljubusak on May 10, 2013, 14:12:27Dok je volje, bit će i GT, mene brine što je sve manje slobodnog vremena, pa onda umor koji ubija volju... Sačekaj da ti se dite rodi, pa ćeš vidjeti što je umor i nedostatak slobodnog vremena :-D. Ali uvijek se nadje barem sat vremena za GTJoš mjesec dana, i spavanje zbogom. Naravno da će uvijek biti vremena za GT tj gaming.
Ja se nadam da neće dugo nakon objave izaći, možda i u roku mjesec dana, malo da svih iznenade :-D
Quote from: Dzidza1978 on May 10, 2013, 14:57:35Ja se nadam da neće dugo nakon objave izaći, možda i u roku mjesec dana, malo da svih iznenade :-DNema šanse... prvo će biti Akademija pa tek nakon njenog završetka ide nova igra. Eventualno da kažu da će se novi Academy odvijati kroz GT6, ali sumnjam da će takvo što napraviti. Vjerojantno će Academy izaći zasebno kao DLC (isto kao i prethodni), a onda na jesen igra