Fedro, nisam to znao... Al ono cemu ja tezim u gt-u je kolka tolka vjerodostojnost voznje s pravom voznjom. Naravno, nisam ja neki vozac momcadi racing cupa il nekaj slicno, al govorim o tome da za vrijeme online utrka, kao i kod prelaska igre, vozim s pogledom iznutra(ne bumper), svi pokazivaci iskljuceni (apsolutno sve: display off)... Neznam, tak mi se cini realnije za vozit jer vidim sto bi i 'pravi' vozac vidio.
Kad se sjetim 24h le-mancha u onom skucenom peugeot-u s prozorcicem od 25cm2.
Slazem se s tobom da bi oni mogli stavit kaj god oce u igru pod asiste, pa ko voli nek izvoli.
I ono sto su napisali za prikaz mape na +2, pa vidis di se ko nalazi svud oko tebe. Pa to je po meni nerealno!! Jbg kak to vidi vozac?? Ok, on moze okrenut glavu u svim smjerovima, al ono...
Na svakoj utrci cim je neko oko mene (cujem ga na kucnom kinu) vise stiscem lijevo-desno na volanu neg kaj pratim stazu. Istina, oni koji igraju na volan su u prednosti nad onima s controlerom, al sta...
Kazem, neka stave sve i sva, ja cu vozit s pogledom iznutra, sve assist off, display off... Pa ak auto nema retrovizor malo cu se vise namucit al cu zadovoljit svoju vozacku stranu...