Author Topic: GRAN TURISMO 6 • sluzbena tema  (Read 228981 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Re: GRAN TURISMO 6 • sluzbena tema
« Reply #225 on: May 25, 2013, 15:26:13 »
Kad smo kod kapljica kiše, ne bih se bunio da one na vjetrobranu svedu na neki minimum, kurac se u GT5 ne vidi iz kabine. Mislim, alo? Zvuk kakav bude bit će, valjda ne znaju bolje, ali ja bih stavio famoznu kvačicu za realističan ili nabrijan zvuk. Što više raznih opcija, kvačicu za sve bi ja...

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #226 on: May 25, 2013, 15:39:54 »
From simulator to race tracking: Torie in Silverstone

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #227 on: May 25, 2013, 16:44:21 »
Ovdje se baš vidi da je promjenjeno doba dana u odnosu na staru stazu. Tamo se nije vidjelo sunce, bilo je puno bijelih oblaka i pokoji crni. Sada ih ima manje, vidi se sunce koje je dosta nisko i baca skroz drugačije sjene na stazu.

Čisto sumnjam da su mjenjali doba dana iz čistog mira, uvjeren sam da će se ili moći birati doba dana (tipa jutro, podne, večer) ili da će čak staviti da se i vremenske prilike mjenjaju.
BTW , znam jednog koji zbog sjena ne voli voziti Tokyo R246 a koji u GT6 neće voliti ni Autumn Ring , Deep Forest , Trial Mountain , Cape Ring ....

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #228 on: May 25, 2013, 17:18:13 »
Ne zajebavaj... ovo izgleda sasvim dručagije od osvjetljenja na Tokyju...

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #229 on: May 25, 2013, 20:10:30 »
Kad smo kod kapljica kiše, ne bih se bunio da one na vjetrobranu svedu na neki minimum, kurac se u GT5 ne vidi iz kabine. Mislim, alo? Zvuk kakav bude bit će, valjda ne znaju bolje, ali ja bih stavio famoznu kvačicu za realističan ili nabrijan zvuk. Što više raznih opcija, kvačicu za sve bi ja...

Ili "Salomonsko" rjesenje kako PD ne ukaljao integritet nabrijavajuci zvuk - a to je mali podizbornik u izborniku za zvuk gdje bi mogli odabrati "preferirani izvor zvuka motora" - Pa ti kriticari sebi fiksiraju da bez obzira iz koje perspektive vozili uvijek cuju zvuk od "iza"...

Ne, Amar :) nisam rekao da meni treba kvacica, za zvuk me nimalo nije briga.
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #230 on: May 25, 2013, 23:05:34 »
onako skroz iskreno ja mislim da je zvuk jedna jako velika stavka i ako ne odu s poboljšanjem zvuka kod većine auta novih pogotovo u smjeru kojem je otišo honda hsv onda stvarno u ku makar sve ostalo bilo neznam kako.

ovo je racing igra/sim i oprosti zvuk mora bit dobar.

u videu mi se čini da se auto više trese i naginje što mi je odlično i sjene su mnogo bolje odrađene i auti su ispeglaniji.

znači pd zvuk zvuk zvuk.
a ne da vozim neki auto koji za stvarno vrišti i samo čuješ tutnjavu motora tu nekad više čujem gume i vjetar...
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #231 on: May 28, 2013, 19:48:33 »
Visually, the game’s on another level. That’s easy to say and often harder to quantify, but even from the early build shown, the difference is clear. The lighting and texturing alone already look better than anything seen in GT5, and wire-frame models of individual components like light fixtures or interior dashboards reveal a level of detail and intricacy that invites madness if you stare at it for too long. More obvious is the improved physics, with cars leaning near-perfectly into corners. Yamauchi credits much of this to new partnerships with the likes of Japan’s Yokohama Rubber, advising on tire resistance, and Germany’s KW Automotive, lending expertise on suspension. These join the likes of Nissan on the list of high-spec motor industry companies that have contributed to making the series ever more authentic.

http://www.ign.com/articles/2013/05/28/gran-turismo-6-racing-around-silverstone

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #232 on: May 28, 2013, 21:54:25 »
Za bolji izgled treba PS4, nek nam ne lažu! 8 godina igru prevrću i rade, nek ne lažu napaćeni narod!  8)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #233 on: May 28, 2013, 23:07:03 »
Ajd ti kupi ps3 opet, i Last of Us, i GT6... Beyond...
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #234 on: May 28, 2013, 23:31:42 »
PS3 je još kod mene, jest da skuplja prašinu, ali još je tu, baš kao što si napisao, dok se odigra TLOU i onda ide bratićima.  ;)

Nakon E3, samo pratim PS4 i sve vezano za njega, žao mi je Kazo, ali ja idem na sljedeću generaciju i čekam te tamo.

PS3 je dobio GT HD pa uskoro i Prologue, nadam se nečemu na godinu od GT vezano za PS4.  8)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #235 on: May 29, 2013, 07:53:55 »
Visually, the game’s on another level. That’s easy to say and often harder to quantify, but even from the early build shown, the difference is clear. The lighting and texturing alone already look better than anything seen in GT5, and wire-frame models of individual components like light fixtures or interior dashboards reveal a level of detail and intricacy that invites madness if you stare at it for too long. More obvious is the improved physics, with cars leaning near-perfectly into corners. Yamauchi credits much of this to new partnerships with the likes of Japan’s Yokohama Rubber, advising on tire resistance, and Germany’s KW Automotive, lending expertise on suspension. These join the likes of Nissan on the list of high-spec motor industry companies that have contributed to making the series ever more authentic.

http://www.ign.com/articles/2013/05/28/gran-turismo-6-racing-around-silverstone

Good news!!!

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #236 on: May 29, 2013, 13:04:04 »
PS3 je još kod mene, jest da skuplja prašinu, ali još je tu, baš kao što si napisao, dok se odigra TLOU i onda ide bratićima.  ;)

Nakon E3, samo pratim PS4 i sve vezano za njega, žao mi je Kazo, ali ja idem na sljedeću generaciju i čekam te tamo.

PS3 je dobio GT HD pa uskoro i Prologue, nadam se nečemu na godinu od GT vezano za PS4.  8)

Stari moj, kako ću ja tebe poslati u krasan qrac nastaviš li pisati ove gluposti ;D 

Jebote, zajebo si se epski, svi su ti govorili da ne prodaješ, i sad kad si dobio i službenu potvrdu svog zajeba ti i dalje mudruješ kako ti čekaš nešto na godinu na ps4. I to govori netko tko je kao lud za GT-om. Ma daj me nemoj zajebavat

Offline petrenjdin

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #237 on: May 29, 2013, 13:22:10 »
a mora se nekako tješiti ;D :D ;)
psn id: petrenjdin

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #238 on: May 29, 2013, 13:24:21 »
A šta se ima tješiti? Neka uzme konzolu i igru i problema nema...

Offline petrenjdin

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #239 on: May 29, 2013, 13:31:10 »
tješiti zato jer se zajebo :'(
psn id: petrenjdin