nije im prvi put , pa se sad cudimo kao ne bi oni to ne prilici njima, zao mi je sto nisam sejva prvi datum to je trebalo biti oko E3, a sad stave july umjesto juni, "u can foll some people sometime...................."
Rasta, zabrijao si.
Tokom ove godine NITI JEDNOM NIKAD nije spomenut datum odrzavanja GT Academy 2013. Ja sam citav ozujak i travanj na sve strane pokusavao doznati kad i sto ce se dogoditi, ali cak niti ljudi u US nisu znali. Tek sam krajem travnja, kada sam prvi put uopce cuo za Silverstone Event (za koji se sluzbeno nece znati sve do 7 dana prije odzavanja) od jednog kontakta nacuo da se GT Academy priprema za jesen, ali on nije pricao o PS3 virtualnom dijelu natjecanja, vec je samo cuo od covjeka koji radi na organizaciji da ce sam GTAC - stvarno natjecanje - biti u jesen.
Tjedan dana prije Silverstonea sam doznao da ce GTAC biti najavljen kao dio GT6 demoa, ali ni tad nitko nije znao kada ce tocno to biti. Na samoj konferenciji je bila prva uopce objava za demo GT6 i GTAC kao dio demoa koji ce doci u srpnju.
Ne znam sto je taj "BF" koji spominjes, niti znam otkud tim ljudima "koji su pricali" te informacije, ali sto god da su procitali i gdje god da su ista procitali, to je u svim danima uoci samog Silverstone eventa bila cista spekulacija. Prva i zadnja i jedina objava/najava vezana za GTAC2013 bila je na Siverstoneu i isti dan je receno kako se radi o srpnju 2013.