Imam u glavi što očekujem i želim od GT6, da li se moja vizija poklapa sa proizvodom koji će doći vidjet ćemo. Pola sata uz GT6 i znat ćemo sve. Demo bi mogao pokazati većinu toga, naravno zvuk će biti ili na izlasku igre ili kroz update. Bilo bi dobro da standard auti dobiju nekakvu unificiranu unutrašnjost, dakle volan, genericki cockpit i to je to, da ne bude baš sve crno. A što se pogleda s haube tiče, navijam za njega, ali ne kao ovaj što imamo s krova već pravi hood cam kao nekad u Toca serijalu. U stvari, najbolji bi bio onaj gdje se vidi samo staklo i komad kokpita plus hauba, kao u Supercars challenge. Jednostavno za napraviti, a svi standardi imali bi tada pravi pogled iz kabine.
Uglavnom, ovo što Kazo priča o ovjesu, .odnosno da se karoserija giba skupa s oprugama i amortizerima, nešto je što se ne usudim očekivati, odavno čekam da GT to dobije umjesto da školjka auta bude potpuno fiksna. Ma vjerujem da čovjek ima viziju svega toga, samo je vrijeme uvijek faktor a mi bi igru svake dvije godine.