Nije da znam ista pouzdano o navedenom, ali ovo je moje osobno razmisljanje.
Imaju oni hrpetinu staza gotovu, ali opet, pametni su. Za samu igru - GT mode - nema nikakve potrebe da bude 100 staza u igri. TO je problematicno iz perspektive dizajna kako god okrenes, jer kako ces raditi karijeru za 100 staza? Puno je lakse i konkretnije slagati karijeru sa manje staza, do 50 max, jer na taj nacin ljudi se mogu uciti staze, stajaznam.
A ostalih 50 ostavis onda fino za DLC. Jer od 10 milijuna ljudi koji kupi igru, statisticki je kako ce bar pola njih tek tu i tamo otici online i igrati igru duze od par mjeseci. Casual igraci igraju neku "veliku" igru do 3 mjeseca max, nakon cega idu dalje. Davati 100 staza u osnovnom paketu je besmislica.
Ovako ostave th 50 staza za one koji ce dugorocno igrati igru i sadrzaje za te staze pruzaju kroz Seasonale, eventualno posebne Official Matchmakinge (ako ce ih biti) i naravno, kroz online. Tu i tamo daju "smrtnicima" da ih mukte probaju kroz Seasonale ili slicno i to je onda to.
Po meni, sasvim fer pristup.
Naravno, bilo bi lijepo dobiti 1200 auta i 100 staza sa 150 izvedenica odmah u igri za 60€, ali Djed Mraz vec odavno ne postoji, a ovaj sto dijeli sibe je- navodno, nisam nikad saznao iz prve ruke - puno skrtiji od Kaze kako god okrenes.
Koliko para, toliko guzite.
Ja bih u svakom slucaju Seasonal Pass ili neku varijantu toga da unaprijed dam 100 eura ili koliko vec za neku "FULL DLC" verziju igre i onda sam miran sa svime, samo stavim auto-update i skida mi se samo da me ceka kada dodjem s posla.