Kazo se izgleda ne šali . Ovo je super staza. Još ću se ja na kraju natrag prešaltati sa PC-a na GT
Ovo nema smisla ako nece biti opcih leaderbordova za sve aute na svim stazama.
A nakon ove objave sam 95% siguran da ce ih biti, pa makar samo za Arcade Mode i makar samo za Premium modele - ali to bi igru diglo do besvjesti u sve ono sto je izgubila jos od od Prologuea.
Vec u ovom Academy demou imamo razdvajanje na Worlwode rezulatte, Friends i Local. Sad kad bi samo dodali Country za opciju i da imaju svi auti i da onda ljudi mogu voziti da budu recimo ili sto bolji medju frendovima ili sto bolji pod svojom zastavom - samo na time bi se masa ljudi okrenula natrag na GT.
Iako nisam toliko TT tip - ni pod razno - stvarno bih volio da se vrate posteni Leaderbordovi i da bude takav filter, pogotovo ovo za "drzave" da ubace - jer mislim da bi velikom broju ljudi koje zanima TT to bila iznimno ogromna motivacija.
Naravno, kada bi se vratio Official Matchmaking sa dvotjednim ritmom promjena (kao u vrijeme Prologuea), zadanim PP i gumama i Professional utrkama tipa 10/15/20 krugova i bez mogucnosti quita (dedicated servers), to bi bio jednostavno raj na zemlji. Da to budu recimo Online Seasonal Races (kakve su ove za AI, da takve iste budu i za online) i da fino mozes doci doma, uplaiti igru i oplesti sat-dva kad tebi pase pod strogo zadanim kriterijima, a da se Open Lobby budalastine sa Racing Soft i 1-krug LeMansa na izguravanje ostave koga veseli.
Bas me zanimaju sve iduce najave, GT6 se opako priprema da postane cudo.