Slazem se sa kolegom ikralom i sagitariusom.
Tesko da cemo vidjeti GT6 na cetvorci, ali nije ni potreban...igrat ce se na trojci sve u 16. Doduse malo rijede online, posto se u neko normalno vrijeme ne mogu naci sa vama (ono sto sam igrao online bilo je fantasticno). Jbg, jos uvijek nemam svoj TECH ROOM, pa tako mogu sjedalo izvuci tek poslije 23h, dok svi zaspu. No iskreno, IMO, nisam bio odusevljen GT5, kao sto sam bio sa prethodnim nastavcima, pa je i to jedan od razloga za "nedruzenje" (ne flejmam i ne trolam, samo iznosim svoje misljenje, posto sam fan serijala od pocetka i jednostavno mi ovaj nastavak nije legao)
Samo neka srede GT6 tako da ne bude nekih trzakanja, (kao da igramo na Komodorcu
) i bit ce sve OK. Manje auta, vise staza i evenata, te kako bi to Almo Catlak rekao: "I to je to!"
Eh, sad za DriveClub cemo vidjeti...izgleda odlicno, ali dok ne vidim kako ce ti famozni Club eventi izgledati uzivo, necu nista spekulirati...jedini plus trenutno je sto cu ga dobiti na dan izlaska sa PSN+, pa necu previse plakati ako ne ispadne kao sto sam ocekivao