Dario mi je ispricao jedan detalj vezan za DriveClub koji je jednostavno super fora.
Dakle, prvo ovo: svaki Club ce navodno mici imati do 20 vozaca. Svaki vozac ima svoje vlastite "bodove" koje osvaja svojom voznjom, voznjom protiv svojih kolega unutar Cluba, ali i korz razne zadatke i rivaltvo sa drugim Clubovima. Svi bodovi koje vozac osvaja ulaze u dva zbroja: njegov indivdualni, za svoj rank i za Club Ranking, koji se zbraja medjusobno za sve clanove kluba i koji odredjuju *uspjeh* kluba na svjetskog Club listi.
A evo najbolje fore - kada neki vozac PREDJE iz jednog kluba u drugi, on sa sobom odnosi sve bodove koje je osvojio - i individualno i klupski - i prenosi ih u drugi Club. Njegov prijasnji Club gubi njegove bodove, a novi Club ih dobija. I sve to zajedno utjece na pozicije i igrca i Clubova.
To je stvarno mrak ideja, jer ce prakticno stvoriti "MVP" situacije koje ce stvarno biti lude - ono, bit ce transferi za poluditi sasvim sigurno kad ce neki super vozaci prelaziti iz klubova u klubove.
Od svega sto sam dosad cuo i vidio za #DC, ovo mi je najbolja fora vezana za timski play. Bas me zanima kako ce izgledati pravi build igre kad ga pokazu na GamesComu.