Gaming Headquarters > Igre kao takve
XBOX ONE • službeni topik
sagitarius:
Porosnja struje, arhitektuta, BOM cijena, potrosnja struje :)
I nikad nemoj zaboraviti da je brpj fpsa (ono sto jedino ima veze sa CPU u grafici) nikad vise nece biti prioritet, jer ova cijela K prica sve mijenja naglavacke.
Ono sto ce se i optimizirati za VR ce biti na ustrb rezolucije, ali nema sanse da ce AAA osim u rijetkim slucajevima ici na 1080p optimizaciju, jer 1080p u industriji vise nikog ne zanima.
Bells'n'whistles su realnost, fps su kako bude, i ja tu ne vidim buducnost, jer su kompromisi preveliki.
FEDROwhatISgood:
A zbilja steta za tu potrosnju struje :)
Htio sam eto popricati o teoretskoj odluci da su isli ovaj gen na bilo cije dvojezgreno rjesenje - dovoljno jeftino i slabo da 2013 gura igre jednako "slabo" kao i Jaguar, a da sada za ovu medjugeneraciju koja je 50-100% skuplja od originala puknu ovakav procesor koji bi zacementirao 60 fps (uz koju god rezu gpu isfura, u ovom slucaju 2k i 4k)... E, sad, jedini problem koji vidim je sto bi onda kupci i u iducoj generaciji ocekivali 60fps, a to... ... ... ...to... Khm
maliDjuro:
Kako bi uopće mogli sa 6 jezgri preći na dvije (Cell vs. ova generacija)?
S tim da moraš računati da se na jednoj jezgri stalno vrti Hypervisor (zato su smanjili s 8 na 6 upotrebljivih na Cellu)...
Meni se čini da su se opet Japanci sukobljavali s amerima i da je ovo ispalo kompromisno rješenje...
Problem je još uvijek da se multithreading čak i u višim programskim jezicima mora pješke programirati, a neki više vole da im je sve automatski...
Pogledajte samo koliko je igara napravljeno na kupljenim gotovim engineima... Za sad vodi Unreal 4 :P
STINGer:
Jel se meni cini ili je ova Xb konfa na Gamesconu puno buke oko nicega?
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version