Slazem se s svim sto je hendrix napisao.
FM5 ce bit isto sto i FM4, tj glavni konkurent GT6. Nema sanse da ce bit arkada, ovo je bio samo promo filmic, i naravno da je pun akcije i glupih holivudskih sranja radi publike.
Detalji na tom P1 su bolesni!! To je sigurno preko milijun ako ne i visemilijuna poligona, i to u real timu na stazi a ne samo photo mode ili Autovista kao do sad. Posto neznamo kako ce GT7 izgledat na PS4 jos, FM5 ce bit daleko ispred GT6 dobrih godinu dana ako ne i vise kao novi benchmark za auto igre na konzolama. Jedino sto mi pokvari sve je taj debilni XID i znanje da necu moc koristit Fanatec na Xboxu
Xbox One i PS4 su jako jako slicni sto se tice hardware-a, i nevjerujem da ce igraci vidjet razlike u igrama koje izadu na obje konzole.
Sve u svemu novi Xbox je zanimljiva stvar, vise za US trziste nego za ostatk svijeta radi TV integracije. Po meni ako zivis tamo Xbox je bolji izbor od PS4, a sto se tice igrica sve ovisi koji ce naslovi bit ekskluzivni i koje ce igre bit popularnije. Ja predvidam 50-50 podjelu trzista.