Ja se smijem Nisi valjda mislio kupiti Xbone?
On nije koliko kuzim, ali mislim da je NRG u tom djiru.. maldost, ludost, jebomepas Ali neka, ja i zelim da netko kupi, pa da idemo tamo gledat kako to izgleda... kad ne radi
A jebemu sta kad volim xbox jos od prve konzole a posli sam uzea premium 360 day one pa elite pa slim.
Dosta vrimena sam ima i ps3 uz xbox al sve igre koje su bile za obe konzole uzima bi za xbox zbog meni osobno boljeg kontrolera, odlicnog xbox live-a i chata
Nista dosad mi nije smetalo jer:
-sam i tako uvik spojen
-polovne igre sam rijetko kupova jer mozda kupim max 3 igre godisnje i to day one
-toliki naglasak na tv mi je bia glup i nepotreban al sam zna da ispod svega se nalazi odlicna konzola sa dedicated serverima na kojoj ce se moc igrat super igre
Al jbg ako ne buden moga igrat u hr onda mi je to dealbreaker
A gle, ja sam imao onaj prvi Xbox, uzeo ga prvenstveno radi Top Spina i PGR-a. Odlična konzola.
Xbox 360 je kupnjen na prvi dan prodaje. 01.12.2005 smo Amar, Zrno, Đurović, Bero, moj frend i ja sjeli u dva auta i pravac Beč (ne Graz, nego jebeni Beč), kupili konzole i piči natrag. Sve skupa sam promjenio 3-4 konzole što zbog kvarova, što zbog banova. Godinama plaća Live, morao ukinuti kreditnu karticu na kraju jer se nisam mogao drugačije riješiti da mi prestanu naplaćivati live svaki mjesec, a nisam ih htio zvati na telefon u UK da prestanu)...
Ono, nemam ja ništa protiv ni boxa ni MS-a, ali ovo sada je idiotizam. Ne kažem da bih kupio Xbone i da je sve ok, ostario sam, igram samo određene stvari i plejka mi je tu dosta. Čak ću i PS4 kupiti tek kasnije jer mi voljeni GT dolazi na trojku. Ali ponavljam, ovo što oni rade je idiotizam i jebanje ljudi u zdrav mozak.