Ili tako,ne znam vidjet ću još. Zanima me šta M$ ima reć na E3,još par dana pa ćemo svi bit pametniji. Jedino što me ubija kod Gran Turisma je to da igra izađe svakih 5 godina (bubam) a ja bi uživao odmah u nečemu,a ne da moram igrat jednu igru 5 godina dok se ovi sjete izbacit nešto novo,kod Forze je ta stvar da cirka svake 2 godine imaju nešto novo,evo sad i Horizon koji nije tipična Forza,ali nešto novo i zanimljivo di ti u međuvremenu da neki novi gušt. Ne sumnjam da će biti još bolji na novoj konzoli u nastavku.
Ma gle, nemoj me krivo shvatiti, tvoji novci, tvoj izbor. Ali kad već pričamo onda valjda mogu i pitati. Uglavnom, ako te interesira vožnja i imaš već dobar volan, a ako MS sjebe volane za Xbone onda ti je PS3 i GT6 logičan izbor. Ionako su najavili da će uredno isporučivati novosti za igru. A kad počneš voziti sa nama online onda ćeš vidjeti da možeš bez problema peglati istu igru 2 godine kao i mi
Za PS4 nećeš čekati 5 godina, to sam uvjeren. I tada ćeš kao i svi mi, rasprodati trojke i prijeći na novu konzolu...
Naravno, sve ovo pod uvjetom da ti se stvarno vozi (a pretpostavljam da taj volan nisi kupio za ukras
)