Nitko!? lol Dobro to san i ocekiva
Warhawk nije popularan ka CODIV ali je zato bolji pet puta
Istina tribalo je puno vremena da se stvari dovedu u red a onda su dosle druge igre i sve je otislo u *blep*! Ipak steta da ga je puno ljudi propustilo ili odustalo od njega. Covik bi pomislija da ce se ljudi bar navuci na letenje ako nista...
Warhawk je igretina i nista se nemoze mjeriti sa cinom WH Generala. Nebi da svoj WH cin za sto iljada prestigeova!
Ljudi kupujte igru i igrajte za zajebanciju ako nista. Mozes igrat 4 igraca split screen online! Jos su dodali open mic, zabava na kvadrat. Stalno dolaze novi updateovi i expanzije. Kazem vam igra je isplativa do boli a jos kosta svega 300 kn.
Znate li da sluzbeni WH forum ima vise postova od CODIV foruma? Sigurno niste...
Nedavno je odrzan klanski mec izmedu (1004) Japanskog klana i (BSK) jednog od najboljih US klanova. Pojedinacno su jaci od japanaca ali ipak su ih Japanci satrali ka budale! Zato jer su imali odlican teamwork i organiziranost. Zato je WH jak. Igra je napravljena ka strategija.
Ja zelim oformit HR klan i izazivat druge klanove. Ali svjestan sam da od toga nece bit nista na kraju ako Incognito ne poboljsa klansku ingame podrsku. Zamislite ranked klanske meceve i ingame ljestvicu klanova! To bi bilo jebeno. A onda u Home razradivat taktike!
Eto ljudi toliko od mene!