Author Topic: GRAN TURISMO 6 • sluzbena chat tema Part #2  (Read 175988 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: GRAN TURISMO 6 • sluzbena chat tema Part #2
« Reply #225 on: October 03, 2013, 09:18:40 »
Kaze Kazo "33 staze iz citavog svijeta"... Dakle, mozda u tom grmu lezi zec brojanja..

Bathurst ce biti epic, jos samo da bude kisurina kao opcija..

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #226 on: October 03, 2013, 10:08:37 »
Kaze Kazo "33 staze iz citavog svijeta"... Dakle, mozda u tom grmu lezi zec brojanja..

Bathurst ce biti epic, jos samo da bude kisurina kao opcija..

Ma jebeš kišu :-). I bez nje ćemo preživit :-D
PSN_ID: Dzidza1978

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #227 on: October 03, 2013, 10:11:13 »
Samo zamisljam barustine i manjak gripa na nizbrdicama u Eliseu na SH pred zoru..

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #228 on: October 03, 2013, 10:57:20 »
Predivno, da zvuk kod novih autiju bude ovako od day 1 a stare stave patch u ndkom normalnom vremenu jer su pokazali s weider hondo. Da se može.

Bathurst day/night, kiša ako bude, day/night mi je bolje, kiša u gt6 ako bude bolje nego gt5 onda ću više to vozit.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #229 on: October 03, 2013, 11:05:58 »
Uf bathurst, kakva staza.. Bit ce je zanimljivo usporedit s iR/pC/F5 verzijama, posebno s pCars zato kaj ona uz GT6 jedina ima day/night ciklus..

Kako god ovo izgleda vrh, PD su stvarno majstori trailera.. Steta sto nisu ubacili koji V8 supercar, nadam se da ce bit vise o tome na samoj utrci za tjedan dana..

Zvuk posebna prica, kad cujem ovakve zvukove ingame na svojim zvucnicima je dan kad cu se vratit serijalu, bojim se da ce to bit na slj nastavku na PS4, nadam se da sam u krivu i da ce taj najavljeni sound patch postic ovo..

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #230 on: October 03, 2013, 11:33:39 »
Majko mila kako ovo dobro izgleda... ono, nisam nikad nešto pretjerano patio od grafike, ali ovo strašno izgleda. I još kad se sjetim na čemu je igra

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
« Reply #231 on: October 03, 2013, 12:07:43 »
Stvarno prekrasno izgleda  :). Jedino me strah kako ce to ps3 tjerati na 1080p. Jer znamo da je bilo problema na akademiji, pogotovo kod voznje iz kokpita :-\

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
« Reply #232 on: October 03, 2013, 12:24:44 »
Mislim da bi ovo stvarno dobro moglo bit,jer kao da nekako šute i rade,ne pričaju puno. Em već poznaju mogućnosti PS3 i ono gdje su promašili u GT5 zato se nadam da će ovo bit stvarno dobro i onako kako se svi nadamo.

Mene jedino smeta malo taj zvuk,al nadam se stvarno da su ovaj put svjesni toga i da će to popravit,pa zar je to tako teško? Nek ga prenagle malo,izmisle malo,šta ja znam,bar da me drži napetim svaki put kad stisnem gas.

I još jedna stvar koja mi jako fali je car customization - to je jednostavno nešto što fali. Ono što Forza s tim radi je vanserijsko, mislim da bi to bio veliki plus i onda kad ti se neda vozit zavališ se u naslonjač i uređuješ si auto,slikaš ga i uživaš. Šta ti više treba?
Ferrari''Company that produces dreams''

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #233 on: October 03, 2013, 13:06:16 »
Iskreno, jebe mi se za zvuk, jedino što me zanima jest ono "33 staze iz čitavog svijeta", jesmo li opet lost in translation ili će stvarno biti tako :)

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #234 on: October 03, 2013, 13:17:11 »
Iskreno, jebe mi se za zvuk, jedino što me zanima jest ono "33 staze iz čitavog svijeta", jesmo li opet lost in translation ili će stvarno biti tako :)

Svakome svoje al meni je zvuk jednako ili jos vazniji od grafike.. A koliko je staza "iz citavog svijeta" imao GT5?

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
« Reply #235 on: October 03, 2013, 13:21:33 »
14 ako ne brojimo izvedenice
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #236 on: October 03, 2013, 14:43:38 »
Samo da nisu opet previše zagrizli, pa dobijemo pola najavljenog poludovršeno. Jebate, ubacim GT3 ili GT4 i divim se kako su i danas odlični, ubacim GT5 i prvo moram quitati igru jer neće krenuti, pa onda odlogirati psn, pa onda učitati i na kraju se zapitam čemu sve to jer nije ništa bolji nego što pamtim. Lijepi auti, super rezolucija, odličan response kontrola, a ostalo nula, osim par dobrih staza. I sad nek ja dam 400 kn koje nemam za igru a da prvo ne probam.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #237 on: October 03, 2013, 14:51:10 »
Svakome svoje al meni je zvuk jednako ili jos vazniji od grafike.. A koliko je staza "iz citavog svijeta" imao GT5?

Ok, jebeme mi se i za zvuk i za grafiku, samo da ima dobru fiziku i hrpetinu staza... ono, može imat grafiku kao GT4 što se mene tiče, samo da mi ovo drugo štima ;D

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #238 on: October 03, 2013, 14:52:25 »
Samo da nisu opet previše zagrizli, pa dobijemo pola najavljenog poludovršeno. Jebate, ubacim GT3 ili GT4 i divim se kako su i danas odlični, ubacim GT5 i prvo moram quitati igru jer neće krenuti, pa onda odlogirati psn, pa onda učitati i na kraju se zapitam čemu sve to jer nije ništa bolji nego što pamtim. Lijepi auti, super rezolucija, odličan response kontrola, a ostalo nula, osim par dobrih staza. I sad nek ja dam 400 kn koje nemam za igru a da prvo ne probam.

Pa neće bit dovršeno... jel čovjek lijepo rekao da neke stvari neće bit gotove, te da nas odmah na day one čeka veliki update.

Dakle, ne kupuj

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #239 on: October 03, 2013, 16:57:04 »
Lako za update, to je pod razno, igra u globalu mora biti dostojan nasljednik GT4. Nije da necu kupiti, sao mozda ne odmah jer se nema čime. Ako bude digital, onda uzimam odmah.