Ak ti je problem budem te zamjenil na putovan,a ti uzivaj u ps4 . I ja ne preskacem nista
...
, nemam ti ja baš inače nekih problema sa ničim u životu , jedino imam loših iskustava sa svojim planiranjima ,željama i ženom ( pozitivno naravno).....,
Često se volim zaletiti bespotrebno ,pa ispadne bez veze ,npr, imam doma psp go ,koji nije upaljen više od godinu dana ,Vitu koju mali upali svaki prijestupni vikend i da ne nabrajam sad bez veze zvuči .
Tako da sad što se više približava izlazak Ps4 kontam si da bi mi stajala čisto samo zato da se kaže da ju imam ,ono masa ljudi sa kojima igram neće uzimati prvi dan ,vas par koje imam na frend listi će te uzeti ,šta mi to vrijedi kad ja ne igram igre koje će te vi igrati i kad izađu naslovi koji me zanimaju ,konzola mi više nije nova
i nema više onih leptiriča u stomaku ,koje sam imao kad sam kupio Ps3 i GT prolog
Turok je to ljepo napisao ,vidi se tko je stari gejmer
, kad se to malo stiša, dođem vidim na miru malo se šepurim po trgovini, laganica vidim kako se pakuje ,pa polako s njom i trgovine bez gužve u njoj,sa njom na kavicu .....laganini sa leptirićima u stomaku
A ne ono imam ju i šta sad !?
Tako da ne preskačem ni ja ništa , samo uživam na svoj naćin!