Author Topic: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena pre-release chat-tema #3 • AUTI, STAZE, NOVOSTI  (Read 152982 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Najs, najs... sve po planu i programu. Taman kad se izguštamo ovoga za godinu ipo mogao bi doći novi

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Gran Turismo 6 (Replay): Ascari Race Resort, VW Scirocco GT24

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Jel ima neka staza u GT5/6 koja ima i noc i snijeg?

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Snijeg se znao vidit na Nurbu s promjenjivim vremenskim uvjetima ponekad... nisam ga vidio uživo, ali bilo je nekakvih videa.

btw... to što si stavio je već objavljeno na prošloj stranici, a i onaj video jutros što si stavio je bio ranije objavljen ;) Ne smeta ponavljanje, ali možeš i gore na vrhu stranice kliknuti na "Novi postovi od vaše zadnje posjete", čisto da vidiš što pišemo ;)

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Čak se FTO borio protiv širokog :D
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Zanimljiva staza... samo se nadam da će biti sve izvedenice

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
btw... to što si stavio je već objavljeno na prošloj stranici, a i onaj video jutros što si stavio je bio ranije objavljen ;) Ne smeta ponavljanje, ali možeš i gore na vrhu stranice kliknuti na "Novi postovi od vaše zadnje posjete", čisto da vidiš što pišemo ;)

Duly noted, tnx ;)

Vidio sam da je postano na prosloj str, pa reko idem nac thuwayov tvit, a kad sam ga vec nasao opalio prtscr, ljepse izgleda kad se tako posta :)

Ascari izgleda fantasticno, modeli izgledaju fantasticno, AI izgleda fantasticno, mogucnost da se GT7 igra slj god - fantasticno ;D

EDIT:

Veli thuway da je jos ljudi s GAFa vidjelo demo/znaju vise o tome, bas me zanima hoce jos kaj procurit.. I jel Amar jedan od tih? ;D

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Malo mi je čudno da 2 tjedna prije izlaska GT6 idu trollati sa prikazivanjem demo-a...

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Ja sam snijeg vidio iskljucivo online u utrci Tonijevog prvenstva NA PRVU N.G. kad je GT5 izasao. Na Schleifeu-W.

Mozda je GT300 prvenstvo bilo?

PREDIVNO JE BILO 8)
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
Gran Turismo 6 (Replay): Ascari Race Resort, VW Scirocco GT24
ovako gledajuci snimku cini mi se da sve puca od detalja na stazi , SE je prednarucen s stora ,tko ce iscekati ta dva hebena tjedna.
Btw mogli bi otviriti novi thread za GT7 kad su nas vec poceli navlaciti.
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
I ja sam doživio snijeg nekoliko puta, online. Clio v6, završnica prvenstva, 7 krugova na Nurbu... change weather, change time.
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Malo mi je čudno da 2 tjedna prije izlaska GT6 idu trollati sa prikazivanjem demo-a...

Nema bolje reklame realno.

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ha PS4 je izašao, moraju već početi najavljivati GT serijal na PS4 jer ga novi korisnici sigurno jedva čekaju a i mi svi zajedno da vidimo kolika će biti razlika između PS3(GT6) i PS4(GT7P)!
FEDRO:Moram dodati da je ZG apsolutni kralj pretjecanja, instinkt i sposobnost kojom si on postavi idealnu situaciju je vanzemaljski :)
"Understeer" is when you hit the rival with the front of the car.
"Oversteer" is when you hit the rival with the rear of the car.
"Horsepower" is how fast you hit t

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
I ja sam doživio snijeg nekoliko puta, online. Clio v6, završnica prvenstva, 7 krugova na Nurbu... change weather, change time.

Sjećam se te utrke. Bila je jako napeta trka, a napetost je još pojačavalo vrijeme na stazi. Mokro, mrak, snijeg. Stavrno je bio gušt  :)

Šteta što nema više slika sa Domagojevoj reporta :-\
http://gtsurgeons.com/forum/index.php?topic=821.75

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ima ih, na 2 CDa, sve slike koje sam ikad slikao su mi tamo ;)