Author Topic: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena pre-release chat-tema #3 • AUTI, STAZE, NOVOSTI  (Read 153139 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
Ima ih, na 2 CDa, sve slike koje sam ikad slikao su mi tamo ;)

Nema slika tu u tvojem reportu: http://gtsurgeons.com/forum/index.php?topic=821.75

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Aj procitaj jos jednom sto sam napisao ;D

Na CDima su mi sve slike, na imguru sam ih pobrisao jer sam prekoracio limit na oba imgur accounta od 225 slika. Zato nisu u reportu, jer sam ih na imguru pobrisao.
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
Aj procitaj jos jednom sto sam napisao ;D

Na CDima su mi sve slike, na imguru sam ih pobrisao jer sam prekoracio limit na oba imgur accounta od 225 slika. Zato nisu u reportu, jer sam ih na imguru pobrisao.

lol pročitaj ti što sam ja napisao ;D

znam da si ih obrisao i da ih zbog toga automatski nema na forumu. samo kažem, šteta zbog toga ;)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
... jer sam prekoracio limit na oba imgur accounta od 225 slika. Zato nisu u reportu, jer sam ih na imguru pobrisao.

Prebaci se minus.com, ali svaako optimiziraj slike zbog dugorocnih ciljeva :)

Offline Toninho

• Driftoman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Toninho_HR
    • Drift.hr
Po onome što piše na službenim stranicama za Pre-order i Anniversary i Standard edicije dobija se Precision Pack .

Uz to za Anniversary edition dolaze i ostala 4 paketa sa po 5 auta tj. ukupno 20 auta; Torque Pack ,Velocity Pack ,Performance Pack i Adrenaline Pack.

Di ja mogu napraviti pre-order u ZG?
Što to znači, dati € unaprijed?
Ili trebam onu digatal verziju, a za nju treba imati PLUS?
Što, kako, di?
koliko dana prije izlaska ulazi u pre-order status?

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Možeš uzet digitalnu verziju na HR Store-u, ne treba ti Plus za to. Plus je obavezan samo za PS4 igranje online. PS3 ga ne traži.

Offline Toninho

• Driftoman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
    • Drift.hr
Platim sad, downloadam kad bude moguće?
Na koje kartice to radi?
Ja sam samo par bonova kupio do sada i punio "novčarku".

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Ja imam koristim Visa Electron (mislim da prihvaća Visa i Mastecard... odi u meni pa provjeri)

Sad samo napraviš purchase, onda će ti dan prije izlaska skinuti novce s računa, naravno, trebaš imati dovoljno novaca na računu da ih može skinuti (a dan prije izlaska bi se trebala i pojaviti za predownload)

Inače, meni je sve bilo puno lakše preko ovoga, nego preko konzole https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-hr/home/games  logiraš se sa acc i pass sa ps3 i dalje kad klikneš na purchase artikla u košarici će te vjerojatno odvesti na drugu stranicu di staviš podatke o kartici

Offline cold

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Radi I na one 'poklon kartice', ja koristio onu visa avenue-mall il kak se vec zove (od zabe).
To je dobro jer ima fixnu kolicinu love...pa nema straha ako ne volis ostavljat podatke od prave kartice...

Offline Toninho

• Driftoman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
    • Drift.hr
Sto sa digitalnom verzijom u slucaju havarije diska?

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Sto sa digitalnom verzijom u slucaju havarije diska?

Imaš svoj account koji već ionako godinama koristiš.

Bilo da uzmeš novu konzolu ili da promjeniš hard disk, na toj novoj konzoli ili staroj sa novim hardom nakon što upogoniš konzolu (triba instalirat firmware preko usb-a, pitaj Bruna, nije problem) ti se prijavljuješ sa svojim postojećim accountom i imaš pristup svojoj download listi. Sve što si skinuo, kupio, štogod je na tvojoj download listi i ponovo downloadiraš.

Odi sad u download listu, naći ćeš sve što si do sada skidao, bilo demo, bilo dlc, bilo nešto što si kupovao... To je tvoje i ničije drugo. U slučaju nove konzole, preko kompa imaš pristup jednom dijelu na kojem odjaviš staru konzolu (može maximalno 2 konzole koristiti jedan account)

Uglavnom, taj GT6 kojeg kupiš na digitaliji je tvoj i samo tvoj (dok god znaš username (mail) i password :)

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
 ???

http://www.gtplanet.net/playstation-france-uploads-bizarre-gt6-accessory-unboxing-video/

Unboxing accessoire GT6 Ultra custom
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Baš došao staviti...

Offline tpe-rus

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: tpe-rus
S obzirom koliko ce igrati uzeo je ruku viska da ima kada se ova prva potrosi.
Crni humor

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
francuski humor, niko ne kuži pa ni ja ;D
www.motori.hr

if in doubt, go flat out