Author Topic: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena pre-release chat-tema #3 • AUTI, STAZE, NOVOSTI  (Read 152918 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
OK , možda mi i jesmo fan-fen kakoliveć bojevi , ali znam samo jedno ; da na prste (možda i jedne ruke) mogu izbrojati vikend druženja s ekipom uz GT5 koje sam falio u ove skoro pune tri godine. A da ne spominjem sate i sate koje sam proveo u offlineu uz GT5.

Mislim da ne postoji igra koju su ljudi toliko ispljuvali a istovremeno je toliko igrali kao što je slučaj s GT5.
Za mene osobno GT5 je najbolja i najljepša igra u serijalu -točka

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
Ima li forza kirurge ?
Gt veteran superstar u penziji

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Ima li forza kirurge ?

Paaaa, neki od nas su to nekoć vrlo intenzivno vozili... i proveli jako, jako puno sati online.

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
Ma gledajte ljudi... meni je Forza bila impresivnija iz 3 razloga:

1. FullHD teku kupio sam tek prije 6 mjeseci, dakle dok sam imao plejku, vrtio sam u 720p, tako da nisam bio u mogućnosti vidjeti komparativne prednosti GT5 koji ide u 1080p
2. Užasno me bolilo to što su neki meni vrlo dragi automobili, kao npr Zonda bili standard a ne premium, dok su u FM4 svi auti bili premium
3. Staze su mi puno ljepše na FM4 nego na GT5 - pogotovo Fujimi Kaido, Camino Viejo i Maple Valley

Dakle, meni impresivnost nije toliko stvar čiste tehnike, nego cijelog dojma...

On the other hand... GT6 mi je impresivniji od FM5, i to zato jer ima promjene vremena te staze Willow Springs (favorit iz NFS Shift) i Apricot Hill... A FM5 osim Drivatara, nekih novih staza (Prag izgleda fenomenalno) i više rezolucije tekstura nema neke značajne bonuse u usporedbi sa FM4.
Vozi miško

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
Ima li forza kirurge ?

Ja vozim rivals, ali puno manje nego prije... Stisnule me životne obaveze
Vozi miško

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Meni Forza 4 odlično izgleda, bez obzira što je GT5 ljepši, a staze su odlične. Fujimi Kaido je stvarno predobra staza, a i neke koje imamo u GT5 u Forzi ne zaostaju skoro ništa.
Mislim da nema potrebe suprotstavljati te dvije igre jer su obje odlične i tko može treba uživati u obje. Uglavnom je sve već ovdje rečeno, pa ne moram ništa dodavati osim da se radujem novom GT-u i da sam baš danas nabavio GT5 Academy Edition za kolekciju.

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
samo je jedna kirurgija i ta se bavi najtežim zahvatima uz izrazito mali, a ako i ne nikakav postotak grešaka.
Takva kirurgija je samo jedna u generaciji.
I da nikad nikakav prigovor na igru nisam imal osim što sam jednom rekao da bi zvuk trebal bit malo bolji, ali to je to, meni je igra vizualno odlična. Nisam nikakav poznavaoc kompova, konfiguracija itd., ja se samo ravnam po onom što mi je oko ljepo ne zamarajuć se informacijama kao particle shaderi i sl. zato kaj neznam što to znači. Ali znam da je gt5 mom oku ljepši nego forza 4 i ne samo jer sam fan gt-a još od jedinice nego zato što i je tak. Forza 4 mi je nekak ko više nacrtana dok mi gt5 više vuče na zbilju i to ne u photo modu nego i u samoj igri. A ono kaj su ljudi znali pričat na gt-u drveće i ljudi na tribinama izgledaju ko od kartona......pa koga boli kurac za drveće i ljude...
ali zato pada kiša i noć i nikad je se nemreš zasiti....kolko je vremena prošlo od izlaska još se uvijek vrti... i sa kolegama kirurzima je jednostavno predobra stvar... a da ne pričam da gledajuć usporedbu gt6 i forze 5 nemrem vjerovat da igra na ps3 može izgledat još bolje nego kaj izgleda sad...ne kažem ja da je forza loša ili nešto takvo, samo jednostavno nije tak savršena igra kak svi pričaju...mislim većina ekipe uzdiže forzu ko da je dva nivoa iznad gt-a.Na forzi je sve super, a na gt-u ne valja ovo,ono pa zvuk, pa drveće, pa lišće ne pada s tog drveća.....

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
Ma gledajte ljudi... meni je Forza bila impresivnija iz 3 razloga:

1. FullHD teku kupio sam tek prije 6 mjeseci, dakle dok sam imao plejku, vrtio sam u 720p, tako da nisam bio u mogućnosti vidjeti komparativne prednosti GT5 koji ide u 1080p
2. Užasno me bolilo to što su neki meni vrlo dragi automobili, kao npr Zonda bili standard a ne premium, dok su u FM4 svi auti bili premium
3. Staze su mi puno ljepše na FM4 nego na GT5 - pogotovo Fujimi Kaido, Camino Viejo i Maple Valley

Dakle, meni impresivnost nije toliko stvar čiste tehnike, nego cijelog dojma...

On the other hand... GT6 mi je impresivniji od FM5, i to zato jer ima promjene vremena te staze Willow Springs (favorit iz NFS Shift) i Apricot Hill... A FM5 osim Drivatara, nekih novih staza (Prag izgleda fenomenalno) i više rezolucije tekstura nema neke značajne bonuse u usporedbi sa FM4.

Ali sada tek kazes da je to tvoj dojam i to je ok, ali onda ne mozes reci da je jedna igra tehnicki bolja od druge jer tebi nema nekih dragih stvari.
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Mislim da je bilo dosta o Forzi vs GT6, stvarno sam mislio da smo to apsolvirali :D
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Ruf premium, manje kapljica na vjetrobranu (da neki k vidim iz kabine), Ferrari F355 Challenge, to su samo neke stvari koje će mi faliti. F1 bolidi, Red Bull i takve gluposti neće nimalo.

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
Ruf premium, manje kapljica na vjetrobranu (da neki k vidim iz kabine), Ferrari F355 Challenge, to su samo neke stvari koje će mi faliti. F1 bolidi, Red Bull i takve gluposti neće nimalo.

ja se nadam da ću za svog života doživjeti ovo 8)

barem obično 355 kad bi ubacili, ima nade modža u dlc jer neki stariji ferkani su upali
samo dakazo vidi povijesni značaj ovog modela i uletit će
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline Duvorynn

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
mislim većina ekipe uzdiže forzu ko da je dva nivoa iznad gt-a.Na forzi je sve super, a na gt-u ne valja ovo,ono pa zvuk, pa drveće, pa lišće ne pada s tog drveća.....
Mislim da grijesis...pogledaj malo moj post u FM podforumu od danas.
Nije Forza bolja ili losija, nego ima svoje svijetle i tamne trenutke. Iako sam PS i GT fan, takve stvari si moram priznati, NEKE stvari su meni osobno bolje izvedene (zvuk, UI), dok su grafika i tocnije prenesene staze bolje izvedeno u GTu. Naravno da je Course Maker fantastican, ali isto tako je odlican Livery Editor u Forzi. Broj evenata je veci u Forzi, dok GT prednjaci sa Seasonal Eventima, no opet Forza ima Rivals mod.
Puno je tu za i protiv i na jednoj i na drugoj strani, ali bit svega je da su mi obje igre dobre...svaka na svoj nacin.

Po do sada dostupnim materijalima vidi se da se UI u GT6 potpuno izmjenio (na bolje), dok mi zvuk jos uvijek nije bas nesto. Grafulja ostavlja bez daha i definitivno je nesto najbolje na ovoj generaciji konzola. No, do izlaska je ostalo mjesec dana, pa cemo onda sve vidjeti.
Either snow, sun or rainy day, FAIR PLAY forever and all the way.

You don't know the true meaning of speed if you didn't travel faster than sound!!!

PSN-ID: Duvorynn
Xbox Live: Duvorynn

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Tu listajte pa ćete vidit koji su auti u pitanju, imate i opis

https://www.facebook.com/GranTurismoUS/photos_stream

Ona napuhana Vette debelo vodi ::)

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Moj bi glas išao nekom od Lexusa ili možda Focusu, ali neće ništa moje glasanje promijeniti, ljudi se naložili na kurvetu ::)
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.