Author Topic: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena pre-release chat-tema #3 • AUTI, STAZE, NOVOSTI  (Read 153013 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Gazda ce napisat ostalo..

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Evo, ne da mi se prevoditi, pa samo CP engleskog sto sam napisao.

Gran Turismo 6 Worldwide Launch Event on December 2, 2013 on Ascari Race Circuit in Spain

We had it as a rumor, now it is pretty much official. Apparently, it will be a 2-day conference.

It seems it is Sony Czech PR that broke the info, I expect full English PR within 24 hours.

http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=oznamena-launch-akce-ke-gran-turismo-6-dalsi-informace-177426

Few pictures, more hi-res at the link:

Kudos to GTP's play3man for this.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Gran Turismo 6 (Replay): BMW M3 GT at Brands Hatch

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
Fenomenalno... Jedva čekam
Specijalistički ispit mi je 11.12. A nakon toga se bacam na GT i ne izlazim iz sobe :)
Vozi miško

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
znaci izlazi 2 prosinca ??
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Joooooj, nadam se da je onaj Falcon u pozadini premium :) Koliko je vama koji gledate u visim rezolucijama on doradjen?
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
znaci izlazi 2 prosinca ??

ne, izlazi 6.12

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Joooooj, nadam se da je onaj Falcon u pozadini premium :) Koliko je vama koji gledate u visim rezolucijama on doradjen?

Vidi se da je standard. Kao i Skyline. Vidi se po tome da nemoš vidit unutra kokpit. (al to su i rekli da neće biti.)
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
A lipe li staze majke ti mile ;D

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Vidi se da je standard. Kao i Skyline. Vidi se po tome da nemoš vidit unutra kokpit. (al to su i rekli da neće biti.)

Ah, da su bar onda ubacili direktnog konkurenta iz tih vremena, Holdena. Ali...

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Ah, da su bar onda ubacili direktnog konkurenta iz tih vremena, Holdena. Ali...

Slažem se... Savršen materijal za V8 supercar prventvo.  ;D
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
E, a... naci ce se vec nesto, no, eh ;)

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Mislim da uskoro mozemo ocekivati jos koju najavu za neki novi auto. Sutra pocinje Tokyo Motor Show i nesto od tamo bi se svakako trebalo pojaviti u igri. Ako ne odmah onda uskoro.

Npr. predstavlja se novi Nissan 370Z, znamo sto taj auto znaci za ovu igru :)