Author Topic: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena pre-release chat-tema #3 • AUTI, STAZE, NOVOSTI  (Read 152943 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Da... ako su to uspjeli naknadno staviti u GT5, onda nema razloga da ne bude od početka u GT6 :)

Offline tpe-rus

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: tpe-rus
Razmisljao sam da bi bilo fora kad bi se mogla voziti 24h online uz mogcnost sejvanja u neko odredeno vrijeme.
npr. svaka dva dana u odr. vrijeme se okupi ista ekipa i samo nastavlja tamo gdje je stala
naravno net bi bila najveca prepreka za takvo sto.no nikad neznas :)

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Kimi je o tome davno pisao, da, to bi bilo stvarno hebenica ali net bi nas izbacio nakon nekog vremena.
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
Ja ne razumijem poantu toga. Bilo bi bolje da postoji opcija 24h utrke ali sa 4 vozaca u timu, bas kao i prave trke pa neka se mijenjaju svako 2 sata kao i u stvarnosti.

Nakon stinta netko ude u boks, imao stetu ili nemao i ja preuzmem takav auto i vozim svoj stint.
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline tpe-rus

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: tpe-rus
Ja ne razumijem poantu toga. Bilo bi bolje da postoji opcija 24h utrke ali sa 4 vozaca u timu, bas kao i prave trke pa neka se mijenjaju svako 2 sata kao i u stvarnosti.

Nakon stinta netko ude u boks, imao stetu ili nemao i ja preuzmem takav auto i vozim svoj stint.
Isto dobro

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro

odmah tvitati kazimiru :D
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline Duvorynn

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *

Odlicna ideja!
Either snow, sun or rainy day, FAIR PLAY forever and all the way.

You don't know the true meaning of speed if you didn't travel faster than sound!!!

PSN-ID: Duvorynn
Xbox Live: Duvorynn

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Neki to i rade... :)
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
Kako?
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Razmisljao sam da bi bilo fora kad bi se mogla voziti 24h online uz mogcnost sejvanja u neko odredeno vrijeme.
npr. svaka dva dana u odr. vrijeme se okupi ista ekipa i samo nastavlja tamo gdje je stala
naravno net bi bila najveca prepreka za takvo sto.no nikad neznas :)

Ups hehe, pročitao sam ofrlje tekst. Nije ni to loše, ali ovo je ono što sam ja zapravo mislio, a što je Martin kasnije napisao:

Jer to je bit endura.
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Kimi je to zagovarao već odavno.  ;)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Kimi je to zagovarao već odavno.  ;)

Kimi je o tome davno pisao, da, to bi bilo stvarno hebenica ali net bi nas izbacio nakon nekog vremena.

Još nema vijesti o anniversaryju u nas?

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
Jedno pitanje,u standard i anniversary verziji se dobiju isti auti? Samo što u anniversary verziji imaju onaj poseban livrej ili će oni koji su anniversary verziji bit nedostupni oćenito za standard verziju?
Ferrari''Company that produces dreams''

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
Automobili koji će se dobiti u anniversary verziji osim posebne boje nešto će se razlikovati i po performansama od modela koji će se moći kupiti kroz Dealership.

A u GT5 neki od auta koji su se dobijali uz Signature i Collectors edicije su se i vizualno razlikovali tj. imali su neke aerodinamičke dodatke koje "obične" verzije nisu. Npr. ovaj BMW (podaci o snazi ,težini i broju PP-a u tablicama odnose se na aute s 0km , bez izmjene ulja i bez ikakvih drugih dodatnih djelova)

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
Dobro, ali svi koji su u ann.ed. bit ce i u standard?
Ferrari''Company that produces dreams''