Ne znam,
dugo smišljam kako ovo sročiti, no evo.... Ne znam kako u istu rečenicu staviti riječi "Lotus Elise" i "kočnica". Jučer sam vozio PP630 na tuned cars, pa kud svi Turci, tud i mali Mujo, kupim ja Lotus Elise. I opet mi se događa ono što mi se događa već unatrag par godina, svaki put kad "sjednem" u Elise ko da sam ušao u drugu dimenziju. Taj auto iziskuje toliko pažnje za vožnju, a ja svaki puta to zaboravim. Prvi krug na HSR, okrenem se. Drugi krug, okrenem se. U trećem popizdim. I onda pažljivo odvozim krug i vidim da u jednom krugu na HSR kočnicu moram stisnuti tri puta. prvi put na kraju ovala, drugi put poslije mosta i treći put prije zadnjeg zavoja. I moram se kontrolirati da u trenutku kočenja volan NE SMIJEM dirati, auto mora ići pravocrtno. Pet krugova, tri kočenja po krugu, moram kočit 15 puta. Kakav je osjećaj neposredno prije kočenja Elisea? S čime ga usporediti? S prvim stajanjem u redu čekajući da mi donesu PS3? Sa prvim oralnim seksom koji mi je pružila kolegica s faksa? Dobro, možda ne ovo drugo, to je ipak iznad gaminga (dobro da mi žena ovo ne vidi jer to nije bila ona), no ipak je kočenje s Eliseom nevjerojatan doživljaj.... Idem igrati, baš me zanima kakvo ću danas iskustvo steći i kakvu ću novu inspiraciju dobiti u GT 5.....