Ovak,
interesira me (shvatite ovo više kao retoričko pitanje) u kojoj formi bude išao update GT5P, u smislu da bude jednog dana sam GT napisao "update available" pa će skinut update s neta, ili će ići u formi preko PSN-a i to, naravno, uz nadoplatu. Osobno, koliko god bih volio da to bude prva varijanta, prema najavama i intervjuima koje ste objavili tu na forumu (na čemu Vam velika hvala) osobno smatram da je update o kakvom se priča- drastično poboljšani online i damage, jednostavno prevelik i preznačajan na Sony ne ugrabi neke pare (neke, vidi mene) na tome. Mislim da će to biti, na žalost, po onom principu Nikice Valentića- "ko hoće Betlehem, neka ga i plati" jer, mislim da ćete se složiti sa mnom, cijena od 299 kuna za ono što smo dobili je, oprostite, ali- smiješna. Primjera radi, ima više opcija od, ne znam, Motorstorma (barem mi se tako čini), a jeftinija 150 kuna. Meni izgleda da su u SCEE išli na onaj princip- manje je više, daju nam igru koja izgleda fantastično, ko Švicarska- skoro pa savršena, no ipak joj nešto fali.... Do jeseni ćemo se u onlineu toliko navoziti i odratiti toliko super utrka, da kada na PSN dođe update po cijeni od, ne znam 25-30 dolara, i kada se objavi da će super online doživljaj postati još veći uz ovaj update, NITKO od online freakova neće razmišljati ni trena, jedino što će potražiti prvu karticu koja mu dođe pod ruku (ili će jednostavno kliknuti onu koju već ima na accountu). Možda se varam, no ja čak mislim da će sve ići tako daleko da će se na kraju i "pravi" GT5 ići kao update (uz plaćanje, naravno, hehe) prologueu. Ono što ne znam, a što se tehničke strane tiče, je to da mi (manje ili više) imamo PAL verziju igre, a kako sada stvari stoje, sa Hr-accountom nećemo nikada moći kupiti ništa na PSN-u (ja inače, po tome, živim u Ludbregu, Alabama) pa će biti interesnatno da li će se sa updateom sa američkog servera (ne znam kako Vi, ja preko engleskog PSN servera ne mogu kupovati) moći "krpati" PAL verzija igre... još bute me vi iz GamePlaya uzeli za kolumnistu kak sam se raspisal...
Pozdrav svima, vozimo se!