Ako je to sa damageom istina, onda u nek ide u q, ne vidim logike trošiti vrijeme samo na vizualni damage bez većeg utjecaja na vožnju. Kako je Stinger napisao, nabiješ se u protivnika, voziš po ogradi- penalty, i svi sretni i zadovoljni.
Ono što bih, uz private lobbye htio u onlineu je i kažnajvanje nemogućnošću igranja online u određenom periodu onih koji učestalo prekidaju igru. Znaju se voziti izuzetno napete utrke i dok ti onda host budala prekine igru, najradije bi ga čovjek izcipelario. Private lobbyi jesu super stvar, no neće se uvijek moći dogovoriti utrka 8-16 ljudi, svi radimo i imamo i druge, je li, obaveze. Ipak bi bilo zgodno znati tko je host, isto kao i informaciju koliko puta je čovjek koji je host prekinuo utrku. U tom slučaju bi se već unaprijed moglo predvidjeti je li host rizična skupina ili ne. Također bi netko mogao napisati da nekad nije do igrača nego do davatelja internet usluga. Osobno, koristim T-com, igram i neke druge igre online kao i playtoy igre, ove godine se, konkretno, ne sjećam da mi je ikada pukla veza za vrijeme igranja, znam da mi je jednom lani pukla veza kad sam igrao preferans na playtoyu i to je sve.
Bilo je za očekivati da će smanjiti broj automobila jer uz dodatni pogled iznutra stvar se komplicira višestruko. Ako se napravi igra sa 300+ auta, mislim da se u tom broju može pokriti sve, od trkaćih, cestovnih do povijesnih modela. Ne znam kako vi, ja u GT4 uopće nisam vozio Jay Leno, onu Nike egzotiku, onda onaj thriatlon race car, čak nisam probao ni onaj auto union koji se m mogao vozit samo po nordu. Jedino sam probao onaj Daimler Benz iz 189? godine i to je bilo to. Pretpostavljam (možda griješim) da i vi imate u svojim GT garažama aute koje ste osvojili, ili možda čak i kupili (ko ja Jensen Healy Interceptor MkIII) a da ga niste ni jednom vozili, opet ponavljam, za mene osobno ukupno 300 auta u cijeloj igri- uvrh glave....
Jedino što bih STVARNO htio su promjenjivi vremenski uvjeti- bili su mi OK u TOCI 3. deo, dobro, pod promjenjivim uvjetima ja smatram da kiša počinje padati usred utrke, a ne da po defaultu imamo kišnu utrku (TOCA slučaj), čak bi bilo malo i čudno da igra ovakvog kalibra to nema.