Ja bih samo koju o private lobbyima. Naime, puno pišemo o njima, no baš me zanima kako će to izgledati. Ono što je najzanimljivije je pitanje hoće li biti moguće kreirati vlastiti event, znači autor eventa određuje stazu, automobil, uvjete (ako će ih biti, mislim dan, noć, kiša itd) ili će se tek za evente koje daje Polyphony moći odlučiti za javnu ili private igru. Pretpostavljam da host zaključa igru i kompanjonima s kojima igra preko psn-a pošalje kod za ulazak u event. Nadam se da griješim, no ako se uzme u obzir da i tu na gts-u svatko od nas ima svoju omiljenu stazu i auto, da bi samo mi surgeonsi u roku od 2 minute stvorili barem 40 online evenata i svatko od nas bi bio uvjeren da je baš njegova ideja ona najbolja. Sad zamislite nekoliko desetaka tisuća (možda sam i premalo rekao) gamera koji igraju GT pa svatko sa svojim "najboljim" online eventom.... Tko će se snaći u tome? Jedno je rješenje da se uz "službene" GT evente u onlije postave i sve staze koje se mogu voziti, pa da host jednostavno odabere stazu, pošalje kjuč ekipi a uvjeti se onda dogovore unutar samog eventa. Jebate al sam ga zakomplicirao...