Pa stanite na loptu malo!
Sa svakim pokusajom naplate rezrviras neka sredstva i tako se moze doci i do limita kreditne kartice.
Imao sam slucaj prije par godina (ne na sony store-u) kada transakcija nije prosla, ali u banci ta sredstva ostanu 'rezrvirana' i ne mozes ako je to preko limita kartice daljne uplate obavljat sa istom kreditnom karticom. Ta rezrvacija ostane do nekog datuma u mjesecu kada se stornira.
Svaki dan provjeravam VISU, posto je to kartica bez limita tj. ima love onoliko koliko prebacis, tako da nisam mogao probiti limit
Odite u trgovinu koja ima bonove,kupite 150kn bon,otvorite ga i utipkajte preko moba na psn account.....ako radi kupite jos jedan od 350kn,tak sam ja rijesio.
A ako ne radi ostao sam bez 150kn
Kako mislis utipkaj preko moba...preko official app ili nesto drugo?
Stvar je da ni sa jednog SVOG ACCOUNTA (1 HR, 2 UK, 2 US) NE MOGU prebaciti novce u wallet
EDIT: Sad bas gledam promet po VISA kartici...svaka testna transakcija od 0,1GBP ili 0,1KN ili 0,1USD je vidljiva kao transfer, ali SEN jednostavno odbija povuci "prave" novce
Prijatelju ,ajde se prvo smiri i na tresi se ...
Isti sam problem imao sa kupovinom CoD-a ,tako da te smirim i prošlo je sve u redu ...
Ovako, prvo pobriši sve što si dosada radio ,naruđbu i karticu iz acaunta da bude kao prvi put čisto ,zatim ukucaj ponovo podatke od kartice potvrdi i odi na stor i kupi GT6 NEMOJ PUNITI NOVČANIK!!!!! nego kad te pita dali hočeš da ti stedstva uzmu sa kartice potvrdi to i stvar je gotova ,jedino ti treba još kila živaca dok čekaš ,jer misliš da to nije to ,kad vidi kurca nakon nekoliko sati stiže mail da je kupovina odrađena kako treba!
napravi tako i sve će biti u redu