Gran Turismo 6 na pocetku igre nudi opciju da igraci upisu svoje IME I PREZIME.
S tom opcijom, u samoj igri vase ce ime i prezime biti upisano u istom formatu kao i imena ostalih AI vozaca, a ne PSN ID kao sto je bio slucaj u GT5. Dakle, umjesto dosadasnjeg PSN ID-a tipa
HRpremijer_LOLOL pisat ce svugdje fino
I. Sanader ako covjek tocno upise Ivo sanader pod ime i prezime kad ga igra na pocetku pita.
No, osim za karijeru, taj se format imena i prezimena sada pojavljuje i u onlineu. Dakle, ime i prezime koje upisete na pocetku igre bit ce uvijek napisano u online utrkama pod popisom vozaca.
Osobno nemam nista protiv toga i mislim da je to sjajno, posebno jer cemo u nasim utrkama napokon voziti sa gospodski napisanim imenima i nece sve izgledati kao cirkus. Ali ako netko po svaku cijenu zeli zastititi svoj identitet dok ce igrati GT6 online, neka razmisli sto ce upisati pod ime i prezime - jer mislim da naknadno nema ispravljanja (ne znam pomaze li brisanje save-filea ili to ide na server, pa to uzmite u obzir).
Dakle, ako se u stvarnom zivotu zovete Darko Oktor i ne zelite da vam kao ime pise D. Oktor, razmislite sto cete upisati.
Srdacno vas,