Dobar je GT6, fizika drugačija, ponašanje auta sa prednjim pogonom je bolje, konačno se auto da zanijeti u zavoju
Konačno je složen i osjećaj brzine kada se vozi na bumper kameri.. Sviđaju mi se nove staze, nijedna nije uzalud dodana..
No imam malo primjedbi na GT6 i nadam se da će to riješiti u nadolazećim patchevima..
-AI su još uvijek užasno lagani (vozim nekih 7-8 sati već, ne znam da li će poslije biti malo teži i pametniji, ali kako stvari stoje, na carrer modu znaju zaostajati 20 sekundi, i to u 4-5 krugova utrke.. prilično .. kako da kažem.. iritantno..)
- licence i misije su najlakše do sad.. nekada u gt4 i gt5 sam se znao dosta potruditi da osvojim sve gold, a sad uglavnom u gt6 sve ide iz prve i to od -0,400-1 sekunde razlike od golda..
- zvuk automobila još nije popravljen i isti je kao i u GT5 ( ma da meni osobno ne smeta to toliko jako kao drugima, ali nešto su pričali da će u patchu biti poboljšanje zvuka.. ne znam)
Uglavnom, nisam požalio tih 500 kuna koje sam dao za 15 years anniversery edition, uvijek će biti super oni najzanimljiviji Endurance eventi koje obožavam, seasonal eventi i online utrkivanje s vama dragim kolegama