Author Topic: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena tema - Chat, impresije, savjeti, razgovori  (Read 171064 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
Re: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena tema - Chat, impresije, savjeti, razgovori
« Reply #135 on: December 07, 2013, 14:37:29 »

P.S sry Kizo na udarcu nisam namjerno
..... sve je OK , pomalo privikavamo se na staze i fiziku ....
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
« Reply #136 on: December 07, 2013, 14:41:54 »
Ne znam da li je to samo meni ili i vama..Clio mi lebdi malo u photo modu u Rondi..vidi se onako razlika izmedu asfalta i ceste  ???
Ferrari''Company that produces dreams''

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #137 on: December 07, 2013, 15:00:41 »
Nego , s 1.01 verzijom dodali su Freshman Cup u karijeru. Znaći li to da će se i ona proširivati kroz update ?

A tko to zna... puno toga fali i nije jasno.

Uglavnom, Amar i ja smo malo pričali i savjetujemo da se trudite što manje trošiti novce na kupnju auta sada u početku dok ne vidimo kako će se razvijati situacija sa update-ima, da li će se uvesti bonus 200% kao i prije, da li će biti poklanjanja auta (iskreno, sumnjam i u jedno i u drugo čim su uveli da za prave novce kupuješ Cr.)

Što se online auta tiče, sada u početku ćemo se držati auta koji se dobijaju kao nagrade u karijeri (ima i acura nsx, ima rocket, ima KTM, sve relativno brzo pri početku karijere...)

Dakle, vozite karijeru po redu i tu će kapnuti sasvim urednih auta za online i trebalo bi biti dosta za početak.

Kad se nauče staze onda ćemo proširivati listu, to je najmanji problem.

Naravno, ništa ovo nikome nije obaveza, već čisto kao savjet. Novci su kao što vidite prilično mršavi (bar za sada) pa nema smisla trošiti ih na nešto što se može dobiti igranjem karijere. Uskoro će valjda osvanuti i kakva lista di se koji auto dobija, pa će biti lakše sa planiranjem

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #138 on: December 07, 2013, 15:14:40 »
Evo, lista auta koji se dobijaju kao nagrade u pojedinim takmičenjima, licencama i eventima

http://www.gtplanet.net/forum/threads/gt6-prize-cars-v-1-01.291615/

Auti na koje ćemo se u početku orjentirati u online utrkama jer bi ih svi normalnim igranjem trebali dobiti i ne potrošiti ništa novaca osim 250 Cr. na izmjenu ulja.

Ulje naravno obavezno mjenjajte jer 5% je osjetna razlika

Offline Mr.Sc

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN ID : DrugGeneral
« Reply #139 on: December 07, 2013, 16:58:05 »
Sve u svemu igra je predobra...al naisao sam na par bugova za sad

- na bathurstu ne ostaju tragovi guma
- ktm nema trubu iako na volanu se vidi da postoji tipka za trubu
- promjena brake balance i sa ugasenim abs skoro i da nema nikakve koristi
- nerealne max brzine nekih auta
- na par auta se ne vide brojke okretaja kad se stavi pogled s haube ili od iza (rocket npr. i jos 2-3 za sad)

i jos par sitnijih stvari al nista strasno

Offline Mrav1337

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN id: Mrav1337
« Reply #140 on: December 07, 2013, 17:07:36 »
Meni ponekad pise da sam u leru "N" iako sam npr u trecoj. Igram na kvacilo i h shifter.
Nista strasno, al ono bacis pogled pise N a on ubrzava  ;D

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #141 on: December 07, 2013, 17:34:46 »
Ono što je meni upalo ne u oko već u uho je ogromna razlika u zvuku u slušalicama i zvučnicima. Iako imam neko jeftino Samsungovo kućno kino GT5 je na njemu zvućao poprilično dobro . Ali zvuk u šestici je totalno različit na zvučnike i slušalice , puuuno bolje to zvući u slušalici nego kroz zvučnik.

Na Bathurstu kojeg sam uzeo danas za štrebanje zvuk se na uvijek istim mjestima na tren prekine , u stvari čuje se nekakav glupavi šum kao da na tom mjestu ploća preskoći.

Offline Duvorynn

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #142 on: December 07, 2013, 17:39:05 »
@Zoky
Trenutno ne mogu do kompa, pa samo ukratko...prebaci slusalice u Preset 3 (Treble boost) i od tud se igraj i probaj podesiti (sjecam se da sam pomicao srednjetonce prema dolje i visokotonce malo prema gore).
Ako ti je pomoglo javi
Either snow, sun or rainy day, FAIR PLAY forever and all the way.

You don't know the true meaning of speed if you didn't travel faster than sound!!!

PSN-ID: Duvorynn
Xbox Live: Duvorynn

Offline Mr.Sc

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
« Reply #143 on: December 07, 2013, 17:41:11 »
e i da vec kad sam spomenio rocket (a vjerojatno nisu popravili ni na caterhamu nemam ga jos), auto s motorom od motocikla bi trebao bit puno zivahniji na gasu, pogotovo u leru, ugradnja racing zamasnjaka malo popravi stvar al i dalje to nije to...

ako neko ima 60 000 za caterhama pa nek vidi jos sta je s prijenosnim omjerima, u gt5 autu je trebalo 6-7 sek do 100 a u stvarnosti 3, isto je bilo i sa tesla roadsterom

Offline ivann

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #144 on: December 07, 2013, 17:44:21 »
Upravo skidam gt6, cini mi se da ste vi govorili da je 14GB download a meni pise 15GB. Da li je i update ukljucen vidjet cu.

Offline romano2603

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • zovu me.... BERO :)
« Reply #145 on: December 07, 2013, 17:52:17 »
Dobar je GT6, fizika drugačija, ponašanje auta sa prednjim pogonom je bolje, konačno se auto da zanijeti u zavoju :D
Konačno je složen i osjećaj brzine kada se vozi na bumper kameri.. Sviđaju mi se nove staze, nijedna nije uzalud dodana..

No imam malo primjedbi na GT6 i nadam se da će to riješiti u nadolazećim patchevima..
-AI su još uvijek užasno lagani (vozim nekih 7-8 sati već, ne znam da li će poslije biti malo teži i pametniji, ali kako stvari stoje, na carrer modu znaju zaostajati 20 sekundi, i to u 4-5 krugova utrke.. prilično .. kako da kažem.. iritantno..)
- licence i misije su najlakše do sad.. nekada u gt4 i gt5 sam se znao dosta potruditi da osvojim sve gold, a sad uglavnom u gt6 sve ide iz prve i to od -0,400-1 sekunde razlike od golda..
- zvuk automobila još nije popravljen i isti je kao i u GT5 ( ma da meni osobno ne smeta to toliko jako kao drugima, ali nešto su pričali da će u patchu biti poboljšanje zvuka.. ne znam)

Uglavnom, nisam požalio tih 500 kuna koje sam dao za 15 years anniversery edition, uvijek će biti super oni najzanimljiviji Endurance eventi koje obožavam, seasonal eventi i online utrkivanje s vama dragim kolegama :)
If everything seems under control, you're just not going fast enough!

Offline kiseli6

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID : kiseli6
« Reply #146 on: December 07, 2013, 18:05:41 »
Jel nisu ti updatei ono što si igra automatski prebacuje na konzolu,kao instalacija?
ONU ISTU NAŠU KOŠULJU PRIPREMI
NA TAVAN JE STAVI ZA MENE JE SPREMI
BIT ĆE ONA OPET I SINU PO MJERI
KAO ŠTO JE BILA MOM DJEDU I MENI

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
« Reply #147 on: December 07, 2013, 18:10:17 »
Ne znam da li je netko do sad potvrdio, ali kotacic na DFGT radi kao u GT5, ukljucujuci i "enter".
Ono sto je lako, ne radi svatko.

Offline Mr.Sc

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
« Reply #148 on: December 07, 2013, 18:11:12 »
instalacija ti je automatska tokom igranja...recimo prvi put kad udes u photomode instalira dodatnih 400 mb, svaki auto se instalira nakon sta kliknes na njega (instalirani auto ucita za 2 sek, dok onaj u kojeg prvi put ulazis jedno 7-8sek), svaka staza isto...meni je u dva dana igranja instaliralo 1700 mb

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #149 on: December 07, 2013, 18:13:43 »
Imam veliki problem. Mislio sam večeras spojiti volan i voziti, naravno singleplayer, tko bi normalan vozio s vama, ali ženi dolaze kolegice u posjetu! Šta sad, najradije bih otišao u birtiju od muke! Kiseli, jesi ti poslao svoju možda van, ako da imaš li kakvog alkohola? B)
Dule, hvala za info o kotačiću!