Evo odradio sve da mogu online. Pobrao sve zvijezde i sva zlata, i odvozio prva 3 seasonala, bio u top 100 u zadnja dva ali to ce do sutra bit top 1000
Ja sam u igri Voss27 pa frendajte me, vama lakse nego da ja vas sve trazim... valjda?
Inace odmah sam upisao anniversary code i dobio te aute i pare, pa sam si kupio Clio RS da nemoram vozit tu Hondu... i onda osvojio jos jedan na kraju prvog dijela pa ih sad imam dva
Igra bolje izgleda od GT5 u detaljima kao sjene i slicno, ali jos uvijek je to daleko iza PCa i next gen konzola. Zapravo cudo da to uopce tako izgleda na PS3 ali jako puno trikova koriste da nevidis low poly staze i manjak detalja. Pogled iznutra je 30 fps mi se cini, uzasno u usporedbi s ostalim pogledima i nemogu tako vozit... to mi je bas steta.
Zvuk isti kao svaki GT, los nazalost. Neki auti zvuce ok, uglavnom V8 motori, ali vecina su jadni... zao mi je ali istina. Slusao sam na 5.1 sistemu s dobrom linijom i kasnije s AKG slusalicama.
Fizika je malo bolja od GT5, ali ne znatno. To je ipak ista igra i jako slicno voze auti. Meni su uvjerljiviji i drazi ovi sporiji hot hatchevi, dok jaci straznji pogon auti neprirodno bjeze i klizu guzice.
Overall super igrica, vidim da ce se moc to dosta igrat i uzivat, pogotovo online, ali nemoze jos nista nadmasit Assetto Corsu za cisti uzitak voznje realnog auta