Za razliku od utrka, meni su recimo licence i neke time attack misije gušt, s napomenom da je za to najviše zaslužna činjenica da se sada možemo uspoređivati sa ljudima sa friend liste.
Nego, dali se Anniversary auti mogu negdje kupiti? Dobio sam neke (čini mi se njih 5 ili 10), kao dio preorder bonusa, ali među njima nije npr. Focus ST Anniversary Edition '13. Dali se isti negdje nekako može kupiti ili dobiti ili ne?
Focus ST Anniversary Edition '13 je sjeban, 5-eta brzina mu je predugačka, a još ima i 6 brzinu.
Nema veze - kolekcije hot hatcha radi. Običnog sam već kupio, ali ga nisam stigao provozati još.
U međuvremenu sam osvojio i M4, onaj time attack zaista nije težak. Iz prve sam ga dobio, svi assisti off, DS3.
Dobro je da se sada može birati boja auta kojeg dobivate.
Inače, do sada sam prošao malo preko 30% igre, a i nisam igrao previše. Sa GoodWood-om sam došao do 4. ili 5. sesije (mislim 4.), a Lunar Exploration sam prošao. Onih zvjezdica imam cca. 150. Zadnja licenca koju sam zatvorio je ujedno i ona za online, a maloprije mi se otvorila za polaganje iduća (vjerovatno cu to riješiti sutra-preksutra). Trenutno imam nešto preko 400 k kredita, a ukupan osvojeni iznos do sada mi je oko 950.000 Cr.
Igra je odlična, fizikalni model je zanimljiv, nijansu bolji nego u GT5, sve super, ali karijera je zaista arkadna. Ne samo raspored utrka, ne sistem vožnje. Startate zadnji, bez ikakvih kvalifikacija, te imate 2-3 kruga za pobjediti, što obično i nije teško. Skoro kao South Park Rally.